Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Alegeri europarlamentare .. who cares?

Incep sa simt o greata puternica (nu, n-am sarit nicio pastila) .. Iar incepe circul. Iar incep promisiunile desantate, loviturile in cojones administrate inter si intra partide. Iar ii vedem pe toti dobitocii inconstienti si incompetenti cum isi umfla musculatura la TV, radio si ziare.

Mi-e o sila de parlamentari, de partide si de toti cretinii care traiesc evenimentul asta politic. M-am saturat de minciuni, de atacuri, de laude. De scandaluri iesite la iveala in momentele cheie, de coruptie si de imposibilitatea lor de a intelege ca reprezinta tara asta de rahat, nu doar interesele lor.

Dupa cum banuiti voi ignora pe cat ma vor lasa lipitorile astea penibile minunatul eveniment. Ca de fiecare data in ultimii ani voi face nani in ziua de alegeri si le voi explica ‘patriotilor’ care mananca rahat ce parere am eu despre dreptul meu de a NU vota.

Mi se zice mereu ca este obligatia mea sa votez. Pardon: obligatia mea este sa prestez impozite (si fac asta atat personal cat si pe firma, mama lor de hoti), sa muncesc si sa imi vad naibii de treaba. Votul este un drept al meu pe care il pot exercita sau ii pot trimite pe toti  acolo unde soarele nu straluceste niciodata.

Astept cu deosebit interes comentariile scarbite ale cunoscutilor mei, socati de lipsa mea flagranta de patriotism si interes pentru ‘destinul’ tarii asteia. Astept sa se termine naibii circul asta si sa ne vedem de gunoiul din viata noastra, asa cum facem de fiecare data.

Vin alegerile europarlamentare .. who cares …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.