Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Alti nesimititi: arhitectura-proiectare.info

Zau daca nu mi-e scarba de asemenea cercopiteci. Vrei sa faci spam? Fa naibii spam, dar nu ma lua de tampita cu metode din astea “sneaky”.

Am primit mesajul dumneavoastra

Buna ziua,

Ne puteti contacta prin telefon, la :
0723.026.477
www.arhitectura-proiectare.info

Care mesaj? Asta e mesajul meu pentru voi: daca vi se pare ca ASA se face promovare, mai invatati. Si strangeti-l de gat pe dobitocul care v-a invatat spam. Si daca voi ati avut ideea asta creata, va doresc succes in business-ul vostru atat de corect si de legal inceput.

Chiar nu se poate sa terminam cu rahaturile astea? Nu ati obosit de metode ilegale? Stiu ca un spam e mai simplu, dar chiar ar trebui sa se opreasca asta. Dincolo se poate face si puscarie pe tema asta. Astept sa vad si primul inchis la noi. Sau macar o amenda.

Uite si the screeny:

Ne-au lasat si un numar de telefon 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Nu are legatura cu postul!
    Nu stiu ce cautam pe net si dintr-o data dau de un site dojotoolkit.org
    Nu m-am uitat mult pe acolo dar cica e un javascit toolkit. Cred ca nu are nici o legatura cu tine, dar se pare ca si altcineva s-a gandit la un nume ca dojo 🙂

  2. Ce site urât au..Până şi eu fac unul mai frumos.Domeniul lor nu e deloc profesional,nu cred că o să aibă o fărâmă de succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.