Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bune de citit: 3-9 ianuarie 2011

Bun venit în anul cel nou 😉

Dacă tot s-a început anul cu niscaiva pauză pe multe bloguri, zic să ne revenim la activitate, mai ales că unii bloggeri au muncit chiar şi de Sărbători. Nu avem chiar o selecţie nebună pentru aceste zile de început de an, dar tot s-o găsi ceva de citit. Savuraţi deci câteva articole:

  • The Yellow Smiley Face – un clip ce merită văzut până la capăt.
  • Caru’ ‘naintea boilor – un excelent exerciţiu de imaginaţie.
  • Poveste – nu am mai promovat demult scriitura de pe acest blog şi e chiar păcat. Sper că-l aveţi la bookmarks, dacă nu, e cazul să.
  • Social media 2011: Cum promovezi un blog personal? – mă bucur să-l revăd pe Alex muncind pe genul de articole care i se potriveşte cel mai bine. A lansat mai multe săptămâna asta, dar ăsta mi s-a părut cel mai cel.
  • Profii mei şi bloggerii noştri – o privire comică şi ingenioasă asupra blogosferei
  • Norocosul domn Vlăduț își caută un prieten – un alt fel de copil, cu gânduri de om mare şi suflet cât 10.
  • Să vorbim despre marketingul afiliat – cu mici excepţii, cam asta simt şi eu, când este vorba despre acest mod de a face bani pe net.
  • 30 days money back – în stil românesc.
  • Românie, Românie, dragă-mi ești șarlatanie. – dacă avem garanţii pe 30 de zile în stil românesc, hai să avem şi imobiliare pe acelaşi dulce stil.
  • Dacă n-ai nervi, poţi să ţi-i faci – din nou despre competenţa şi bunul simţ al angajaţilor Vodafone.
  • O investiţie proastă? – cât este de util un restaurant decent într-un oraş sărac?

Cam astea sunt câteva articole peste care merită să aruncaţi un ochi. Distracţie plăcută.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. vezi ca n-ai pus link bine la “Românie, Românie, dragă-mi ești șarlatanie.” 🙂

    thanks for the mention though!

  2. Multumesc pentru lista. Mi s-a parut foarte interesant cel cu social media 2011. Am intrat si am citit cum sa creezi un minim de relatie pe Facebook si pe Twitter, nu numai sa arunci niste linkuri acolo. Inca invat sa imi fac obiceiuri si sa ma tin de ele. Astept urmatoarea selectie de linkuri de lunea.

  3. Util articolul lui Alex Negrea despre promovarea blogului. Amuzant cel cu paralela dintre profi si bloggeri, dar vorba lui Tudor, asa tare ii iubeste pe toti ca nu le-a pus nici un link !
    Daca as face eu paralela asta, pe tine te-as compara cu profesoara mea de educatie fizica din gimnaziu. Haioasa, deschisa, ne-a invatat despre viata cat toti ceilalti profi la un loc.

    • Saru’mana de apreciere, dar nu te limita doar lo bloaga asta. Sunt multi oameni care scriu misto de tot, e pacat sa nu ii iei in calcul 😉

  4. Dacă n-am zis până acum, şi n-am zis: mulţumesc.

    Ocazional, mai intru să verific statisticile şi mă sperii că nu-nţeleg de unde vin atâţia cititori. După care mă prind. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.