Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Caut traducator: romana-engleza / engleza-romana

OFERTA NU MAI ESTE VALABILA. VA MULTUMESC!

Titlul zice totul. Aș avea nevoie de niște colaboratori pentru Personal Finance Blog. Iată niște condiții:

  • o serioasă cunoaștere a limbii engleze – vor fi articole pe diverse teme, dar sunt aici oricum pentru nelămuriri și explicații pentru cuvinte mai ciudate.
  • materialele pe care le traduceți ÎMI aparțin, deci nu aveți drept de folosire/re-publicare. (și asta e o condiție logică, dar e bine să fie spusă)
  • pot oferi la orice oră referințe, dacă veți avea nevoie în viitor pentru diverși angajatori
  • prefer să lucrez cu editori ce au cont de paypal, dar ne descurcăm și cu transfer bancar. Nu mă trimiteți la Poștă, Western Union sau chestii din astea 🙂
  • materialele se vor da spre tradus / vor fi returnate de la tradus în .doc. Mă gândesc că vă este și vouă mai ușor

Vă rog să folosiți formularul de pe pagina de contact, pentru a începe discuțiile. Nu am preferințe de sex, locație sau altele. Atât timp cât traducerile sunt de calitate, sunt fericită. Să-mi precizați vă rog prețul solicitat, cum să vă formatez documentele etc. Nu știu cum se lucrează în branșă, dar aș dori să puteți lucra cât mai aproape de standardele voastre. Prețul este și el important pentru a alege oamenii cu care lucrez, dar nu mă limitez la un singur editor. Deci, trimiteți cu încredere.

Dacă mai sunt întrebări, dați de mine pe pagina de contact. Săru’mâna de interes și vorba românului „looking forward to working with you”

LATER EDIT: multumesc zecilor de candidati care au trimis mesaje. Am gasit cativa editori cu care pot colabora. 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

65 Comments

  1. Merci Dani, dar Cristina are contract full time… deci exclusivitate cu firma la care lucrez in USA. 😉 sa ma gandesc pe cine as putea recomanda, eventual?

    • am dubla cetatenie, americana si romana, sunt membru USR, traducator de limba engleza, foarte interesat sa lucrez pe net… astept pregatit sa pornim instalatia.

  2. Salut, Dojo!
    Dacă te interesează să lucrăm, mie mi-ar face plăcere. Despre abilităţile mele în Engleză, ştii de pe decedatul tău forum… 🙂
    Preţul… Aştept o propunere de la tine. Pentru o cuantificare mai uşoară, îţi propun un preţ/cuvânt.
    Restul îl trimit pe mail.
    La bună vedere! 🙂

  3. Buna ziua!

    Pe mine m-ar interesa, stapanesc foarte bine limba engleza, am scris o carte de poezii in limba engleza, trimite-mi mesaj te rog, ma poti contacta pe adresa beatrix.papp96@yahoo.com .
    Multumesc

  4. Buna! Nu stiu daca mai e valabil anuntul. Lucrez deja pentru un blogger si as vrea sa ma extind, sa lucrez cu mai multe persoane deoarece am foarte mult timp liber. Pretul este de 5 RON/ pagina, plata prin transfer bancar dupa ce primesti articolele traduse. Stiu ca este putin dar asta nu inseamna ca si calitatea este inferioara. Pur si simplu vreau sa lucrez, chiar daca iau bani mai putini. Daca te intereseaza, adresa mea de mail este musatelenaalexandra@yahoo.com.

    • Te rog sa ma contactezi pentru o traducere de web site din engleza in romana.

      Mersi .

      Ovidiu

  5. Buna ziua! Sunt interesata de oferta dvs, in cazul in care mai aveti nevoie. multumesc!

  6. Maghiara- engleza- romana. Disponibila zilnic 2-3 ore. Astept raspunsul tau cu mai multe detalii despre aceasta colaborare.

    Melinda

  7. Doresc sa avem o colaborare pe traduceri engl-ro si viceversa. Lucrez in adm publ si de 8 ani particip regulat la grupuri de lucru la nivel UE, unde absolut totul se trateaza in eng/fr. Pentru mai multe, vb pe mail personal.Astept feedback.

  8. buna ziua

    studenta,experienta traduceri si tehnoredactare-3 ani,volum mare de lucrari,sfera de interese/cunostinte -relativ vasta
    indeplinesc toate celelalte conditii cerute
    astept insa eventuala proba de lucru, in ideea ca doar aceasta poate fi relevanta
    cu stima ,
    M. Ionescu

  9. Traducator autorizat, disponibilitate pentru traduceri 10 pag/zi. Pret negociabil. Ofer seriozitate

  10. Am tradus deja trei cărți din engleză la editura Herald dintre care ultima a apărut luna trecută. Mă interesează o colaborare.

  11. Buna! Sunt studenta in anul III la Deprtamentul de Limbi Straine si Comunicare (din cadrul UTCB), specializarea Traducere si Interpretare. M-ar interesa o eventuala colaborare cu dvs, pentru mai multe detalii va astept cu un raspuns pe mail. O zi placuta!

  12. Bună,
    traducător autorizat, inginer silvic, părinte de copil cu autism, bunica a fost profesară ed limbi străine. Engleză-maghiară. Dacă mai e valablil sau mai se face loc şi pentru mine, aş fi interesat.

  13. Traducator autorizat Engleza, Formator/Trainer lb Engleza Adulti Dacia Renault, caut sa efectuez traduceri din romana-engleza si engleza-romana. Pretul variaza in functie de tipul traducerii, daca vorbim de o engleza specializata (tehnic, juridic, medical, etc) se cere un pret mai mare, insa nu doresc sa ma imbogatesc din traduceri, asadar sunt deschisa oricarui pret stabilit de tine (pt ca stii si tu preturile vehiculate in domeniul traducerilor autorizate).
    I’m looking forward to hearing from you. A feedback, either positive or negative will be welcomed :))

  14. Daca inca mai aveti nevoie, stapanesc limba engleza la perfectie, deschisa oricarui pret:) astept un raspuns pe mail:)

  15. asadar…am invatat engleza de la tv, din notitele fratelui meu, de pe net. a, de prin peregrinarile mele prin strainatati…nu am hartiuta doveditoare ca stiu speak english…dar stiu…i-am mai invatat si pe altii, pe alocuri…pentru referinte as lucra cu tine, sa fiu sincera…de vrei franceza, la asta am studii doveditoare, spaniola, un picut de germana si ceva greaca, pe alocuri…nu ma compar cu cei de mai sus dar…daca nu crezi ca doar ma laud sau vrei dovada pt asta…astept mail:)

  16. daca mai este valabil, stapanesc foarte bine limba engleza si ma puteti contacta prin e-mail. multumesc

  17. buna , daca inca mai esti interesata , stapanesc foarte bine limba engleza , ma poti contacta la e-mail-u dat , multumesc .

  18. Buna ziua,
    Sunt traducatoare autorizata pentru limbile engleza, franceza, din Cluj-Napoca si am 7 ani experienta in domeniile de traducere: economic, juridic, medical, financiar, bancar, asigurari, contabilitate, literar si tehnic. Am o vasta experienta in domeniul traducerilor, asa ca poti apela cu incredere la serviciile mele. Telefonul meu este 0746962870 – Georgeta Tosa

    • Salut, fac traduceri din si in fanceza si engleza si din portugheza, italiana si maghiara.
      Astept cu interes solicitarile.

  19. Am terminat Litere – Engleza/Franceza si am experienta in traduceri de 14 ani; am tradus din/in diverse domenii (nu imi place domeniul constructii, doar atat). Pretul e 8 lei/400 cuvinte (aproximativ 1 pag. A4 format word, font 12). Lucrez rapid (maximum 10 pag/zi) desi calitatea e pe primul plan. Pot trimite recomandari la cerere. In general, la mine plata e prin transfer bancar.

    Ma intereseaza colaborarea, deci daca mai e valabil si sunt OK ca si candidat, astept un raspuns pe mail.

  20. Salut!
    Sper că ai lucrat bine cu traducătorii aleşi.
    Dacă mai ai nevoie de informaţii din acest domeniu, găseşti şi la mine.

  21. Buna ! Daca mai ai nevoie de un traducator poti conta si pe mine 🙂 Seara frumoasa !

  22. Buna, sunt o persoana serioasa si daca mai este valabila ofera, m-ar interesa .astept raspuns…

  23. Sunt interesat de traduceri. Am terminat facultatea de limba si literatura engleza.

  24. Traducator bun inseamna cineva care produce un text intr-o limba straina perfecta, ca si cum ar fi scrisa de un jurnalist nativ in limba respectiva. Nu intr-o engleza sau franceza corect scrisa dpv gramatical dar “sparta” global. Iar o asemenea traducere se plateste cu pana la 1 euro pe cuvant si nu 2-4 euro pe pagina (am vazut si cu 5 RON!!) cum se vand cei de mai sus. Spre exemplificare toate ziarele romanesti de limba engleza sunt traduse intr-o engleza aproximativa, evident din lipsa de bani.

  25. as fi interesata … am terminat liceul bilingv englez, am si un atestat de engleza…. dar mai este valabil anuntul? si dak da, cum va pot contacta?

  26. Doamne fereste. Dar s evand unii ptr 5 lei pagina. Ce fel de traducere este asta??Inteleg ca foamea este mare , dar nici chiar asa. Inseamna ca nu va apreciati deloc, si daca nu va apreciati dvs, atunci ce mai asteptati de la altii??
    Pretul corect ar fi de la 30 lei minim la 60 le pe pagina depinde de tipul de engleza juridic, economic, tehnic etc

  27. Buna ziua.Sunt tarducator autorizat limba engleza.Ma intereseaza colaborarea, deci daca mai e valabil anuntul, astept un raspuns pe mail.Va multumesc!

  28. Am terminat Litere – Franceza/Engleza si am experienta in traduceri de 10 ani; am tradus din/in diverse domenii. Pretul e 8 lei/400 cuvinte (aproximativ 1 pag. A4 format word, font 12). Lucrez rapid (maximum 10 pag/zi) desi calitatea e pe primul plan. Pot trimite recomandari la cerere. In general, la mine plata e prin transfer bancar.

    Ma intereseaza colaborarea, deci daca mai e valabil si sunt OK ca si candidat, astept un raspuns pe mail.

  29. Buna ziua,
    As dori sa stiu daca mai este valabil anuntul.
    Am experienta in limba engleza, nivel B2 spre C1
    Pot lucra oricand, m-ar interesa traducerea unui site de asemenea.
    Cat despre pret, nu am idee. Veniti cu o oferta si voi raspunde.

  30. Buna ziua ma intereseaza si pe mine acest anunt cunosc foarte bine limba engleza si scris si vorbit pot traduce orice site va pot crea si site am cateva facute de mine pt.mai multe detali ma contactati.

  31. Stimata Dojo,
    Daca tot vorbim de traduceri „looking forward to working with you”nu se foloseste nici pe departe in acest context.”Looking forward hearing from you” eventual, daca-ti place asa de mult “looking forward”.
    Bafta la gasirea colaboratorilor care-ti trebuie.

  32. Mă interesează acest job (dacă mai este valabil). Am experiență în treduceri tehnice de 30 de ani. Restul se poate discuta.

  33. Traducator si interpret autorizat, trainer de limba engleza in sectorul corporate, lucrez in domeniu din 2006. Tariful este negociabil, in functie de tipul textului (general, medical, economic etc.), dar pornind de la oferta plasata de tine astfel incat sa fie o situatie avantajoasa pentru ambele parti. Daca anuntul mai este valabil si doresti sa colaboram, ma poti contacta la dmadalinateodora@yahoo.com si 0741.699.014. Toate cele bune!

  34. Buna, Sunt foarte interesat de acest job, nu cred ca are rost sa mentionez calificari si alte chestii petru ca e plin de asa ceva mai sus…Am foarte mult timp liber si sunt disponibil la orice ora, pentru convingerea calitatii traducerii poti sa te comvingi singura, doar trimitemi ceva si o sa vezi, if you know what i mean ;).

  35. Salut in legatura cu oferta daca mai este valabila.A-si putea spune modest ca am un bagaj modest de cunostinte in engleza .

  36. Buna ziua! Ma numesc Alexandru si am locuit in USA aproape toata viata mea. Sunt un om de incredere si cat timp am fost in state am avut rezultate scolare foarte bune. Am diploma si scrisoare amandoua semnata de la Barak Obama. Pot sa le si scanez si sa va trimit poza daca vreti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.