Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce NU doresc de la acest blog

Nu are rost sa incep cu mesaje “comuniste” de genul “vom face si vom drege”. Azi chiar am multe idei despre cum sa arate si ce sa ofere acest blog. Unii in timp il vor considera interesant, altii poate nu il vor suporta. Chiar daca sunt multe lucruri pe care incerc sa le previzionez, cred ca este si mai usor sa va spun la ce sa NU va asteptati in ceea ce priveste acest proiect online.

Iata ce NU se doreste in acest blog

  • news furate de pe net si plasate aici, ca deh, ajuta la indexare in Google – pai sa ma iertati daca am un sentiment de greata fata de asemenea proiecte. Se pare ca romanu’ inca are o problema cu a intelege modalitatile de utilizare a continutului altora si, chiar daca unii se agata de “fair use”, pana la urma este continut ne-original pe care omul netoman il gaseste in multe alte locuri. Ma gandesc ca stiti prea bine unde sa va cautati stirile zilnice. Aici gasiti alt continut, care sper ca in timp va va face sa reveniti zilnic, daca nu de 5 ori pe zi 🙂
  • filmulete youtube, poze funny si alte aberatii – din nou .. cand nu ai inspiratie, poti da un video embed sau poate pune o imagine pe site. Din aia funny, de care suntem satui pana peste cap din forward-urile pe care le primim la saturatie de la prietenii nostri plictisiti la job. Aici sunt informatii si idei personale, nu tot felul de link-ulete prin care sa ascundem ca de fapt nu avem nimic de spus.
  • limbaj “colorat” – e drept ca ma mai scapa gura in viata de zi cu zi si trantesc cate un mesaj verbal mai brutal. Dar aici este totusi “in scris” si ma gandesc ca blog-ul va fi vizitat de multi oameni. Dat fiind continutul mai “brainy”, ma gandesc ca vizitatorii mei nu vor gusta “culorile” in limbaj. Si pentru ca regula “nu scrie nimic din ce nu ai vrea sa fie citit de parintii tai” este importanta pentru mine, iata ca limbajul va fi ingrijit. Nu super-academic, nici macar cu diacritie, prea multe “..” dar stiu ca nu s-ar supara nici unul dintre membrii mai in varsta ai familiei sa citeasca mesajele de aici. Nu m-ar scoate nimeni de la mancare calda in urmatoarele saptamani, asa ca suntem safe ..

Cam astea sunt principalele “no no” pentru acest blog. Voi incerca sa va ofer idei interesante, mesaje gandite si sper (unele) folositoare.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. Ideea e super!
    Sper ca nu te superi dar am sa pun o postare de genul asta si la mine pe blog sa fac lumea sa realizeze cam ce imi doresc eu de la blog-ul personal. In speranta ca nu te vei supara te anunt cu tarie ca ti-ai castigat un vizitator.

  2. […] “sărbătoare”. Se vor împlini 3 ani de la un prim mesaj “hello world” ÅŸi o promisiune pe care vreau să cred că nu am încălcat-o. Mi-am propus odată să scriu despre lucrurile care […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.