Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dau un regat pe o periuta de dinti

Promit “zolemn” ca vin cu neste insemnari de la Garana (Festivalul adica), pentru ca am material destul sa zic asa. Acum insa imi amintesc ce frustrare monstruoasa m-a incercat cautand o amarata de periuta de dinti.

Nu pentru mine, eu am si cate 2-3 (cam asta se intampla cand ai aparate ortodontice si meniu de spalat pe dinti pana se duce luciul. Pentru unul dintre artistii arondati personalitatii mele. S-a trezit spre seara ca de fapt nu are stergatoarea de masele, asa ca, dupa ce a facut un spirit de gluma, aratandu-mi peria de buda si spunand ca poate o foloseste pe aia, am purces la gasit agregatul in cauza.

In loc sa ajungem la scena pe celebra scurtatura (din spatele Hanului “La Rascruce”), am coborat pe drumul oficial, gasind in drum 2 dughene. In ambele se puteau vedea expuse toate minunile lumii: chips sarati, nu’s cate feluri de ciocolata (clar din alea ieftine, ca un After Eight nu gasesti pe acolo) si bautura frate, cat te tine ficatul. De preferat chestii discutabile incat sa poti testa clar stomacul si toate alealalte viscere.

Si nu, periute de dinti nu avem.

Nu pot spune ca m-a deranjat neaparat faptul ca nu se gaseau (desi ma astept la un magazin “mixt” sa gasesc si din astea) ci reactia vanzatoarelor. Mila amestecata cu soc si superioritatea romanului nespalat, ajuns la 30 de ani fara mare parte din dantura. Ca doar, daca ii speli se “rod” mai repede.

Cam asta este situatia din pacate. Pentru multi conationali faza cu periajul zilnic e OZN.

PS: am gasit pana la urma la pensiunea ce ii gazduia o periuta sigilata, asa ca artistul in cauza a putut zambi cu toata gura, ca in reclamele alea de la TV …

.. revenim …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. Depinde de educatie. Pe mine ma obliga maică-mea să mă spal când eram mic. Bineînţeles că ieşea cu scandal, dar acum nu pot sa adorm daca nu ma spal pe dinti

  2. statisticile arata ca la noi, consumul mediu de pasta de dinti pe cap de locuitor este de 1 (UNU!!!!!!!) tub pe an. Ne-au zis si la facultate. Poftim cultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.