Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dorim .ro prin godaddy

Pentru a scapa de sictirita de la ROTLD care îmi răspundea ca unui pumn de râme acum 2 săptămâni, cu o voce din aia gen Gara de Nord. Tanti se confruntă probabil cu “midlaif craisis” şi e grele cu menopauza asta frate. Sau poate suferă de “piemes” permanent.

Interesant este de văzut că până şi în domeniul ăsta “tineresc” trebuie să suportăm funcţionari leşinaţi, care nu au înţeles că reprezintă o firmă în faţa celui cu care vorbesc, că nu mai sunt la CAP.

Acum câteva minute o altă duduie de acolo mi-a răspuns “lapidar” pe mail, supărată că nu înţeleg din prima că trebuie să aştept ziua asta să re-înregistrez un punct ro, pentru că factura proformă anterioară nu a fost achitată.

Normal, speranţa mea este că voi putea înregistra într-o bună zi .ro şi la Godaddy şi atunci le fac bye bye nesimţitelor ăstora care acum încă ne au la mână. Sa vedeţi doamnele mele ce mişto este să te trezeşti că lumea apelează la un registrar străin, în loc să mai apeleze la voi. Şi eventual să vă apucaţi să faceţi petiţii să cumpărăm servicii de genul ăsta din România, că vă pierdeţi joburile.

Cu aşa “piar” se duce dracului rotld-ul.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

15 Comments

  1. Nu stiu de cine ai dat tu la RoTLD, dar eu nu am avut deloc probleme cu ei. De fiecare data mi-au raspuns promp si concis.

  2. Aş putea spune cam aceaşi chestie cu Luxian.

    Ce-i drept, am avut doar de vreo două ori nevoie să îi contactez, dar de fiecare dată a mers bine – şi sunt extrem de exigent din punctul ăsta de vedere.

    Presupun că ţine de noroc?

  3. Are dreptate Dojo, am patit la fel… am achitat online si dupa o saptamana abia am sunat ca nu se mai activa site-ul. Mi-a raspuns o voce de zgariai tabla, de baba artagoasa, nu stiam ce are, mi-a zis intr-o scarba maxima ca sa le trimit copia dupa OP, nu o interesa ca la plata online nu exista OP, idioata nu a auzit de asa ceva. Si cand am incercat sa o lamuresc, mi-a zis pe o voce de imi venea sa sar prin telefon la ea ca …programul ei tocmai s-a incheiat , la revedere, ea pleaca.

  4. ROTLd au vazut ca se poate si fara sa se chinuie prea mult, ca in momentul asta cererea de “.ro” e mare si cuvinte pentru domenii, inca mai sunt de luat. Insa la cat e de mare cererea am asa o vaga impresie Dojo, ca deja peste un an sau doi vor incepe sa se gandeasca. Mometan merg si ei pe ideea veche: LAS’o ba ca merge asa!!! 🙂

  5. Lucrez cu ei de ceva vreme, ca suntem reselleri ROTLD, si inca nu am avut probleme de genul asta. Totusi, prea tare nu ma mira avand in vedere ca ROTLD-ul inca e de stat nu ne putem astepta la mare lucru din partea lor.

    Mi-ar placea si mie sa ofere altii inregistrare de domenii .ro dar mai mult pentru partea tehnica. Deocamdata la ROTLD inregistrarea domeniilor prin reseller inca se face pe mail. Se poate automatiza putin treaba, dar totusi e cale lunga pana sa se faca un API cum au majoritatea reigstarilor pentru inregistrari automate.

  6. nici eu nu am avut probeleme cu ei. dar nu ma mir ca au si angajati din astia cum ai descris tu. mai este multa lume “comunista” prin tara

  7. Cred ca o sa mai treaca ceva vreme pana cand se va putea inregistra .ro la godaddy.
    Cat despre “doamnele” de la rotld, o sa li se rupa lor daca mai cumparam de acolo sau nu, mai putina munca pt ele, acelasi salariu. Oricum asa e in Romania cam peste tot, ei nu au auzit de zicala “clientul nostru, stapanul nostru”

  8. Uite deaia prefer eu domeniile .com, .org, .net, .info, etc. in locul celor .ro
    Totusi depinde si de proiect. Pana acum n-am intalnit proiect care sa aiba nevoie neaparat de domeniu .ro 🙂

  9. Eu aleg mereu pt domeniile.ro site-uri gen romarg, mxhost, webfactor. Cele mai multe le-am luat pana acum de la mxhost si am fost super multumit. Totul s-a intamplat repede si bine, iar daca au fost probleme s-au rezolvat imediat. In schimb prima si ultima oara cand am cumparat direct de la rotld am avut o problema legat de numele pe care vreau sa fie inregistrat domeniul si a durat o luna sa se rezolve.

  10. Personal mi-am inregistrat domeniile prin webfactor. Baietii sunt destul de ok. Se misca destul de rapid si nu am mari batai de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.