Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

E concurs de boli?

Nu stiu daca vi s-a intamplat si voua, dar se pare ca eu ori intalnesc ai mai mari ipohondri pe lumea asta ori chiar am talentul de a “dezgoli” toate problemele lor. Iata cum functioneaza “scenariul”:

1. Te apuca o durere .. de spate, de cap, de cine stie ce. Nu este poate grav, oricum este ceva neplacut.

.. sau poate doar ai pe cineva foarte apropiat care s-a imbolnavit si, preocupat fiind de starea lui si poate si speriat, doresti sa impartasesti unui interlocutor problemele pe care le ai in acest moment ..

2. Dechizi gura si povestesti despre cum iti pulseaza creieru’ de durerea aia de dinti, sau cum ai o greata pe care nu o poti explica sau cum si-a rupt piciorul prietenul si nu stii cum sa il ajuti sau ce sa il mai sfatuiesti.

3. Nici nu apuci sa deschizi ca lumea gura, ca deja interlocutorul te intrerupe brutal povestindu-ti cum sufera el de sindrom premenstrual, despre cum i s-a umflat maseaua sau cum nu mai vede ca lumea cu ochelarii.

4. Din acest moment incepe competitia: tu ii dai inainte cu problema in cauza, el (ea) iti explica din nou cum unghia lui rupta ciudat este mult mai grava decat operatia pe cord a cunostintei sau durerea ta de cap care te face sa ametesti pur si simplu.

Patiti si voi asa ceva? Sunt eu magnet pentru asemenea indivizi, care nu stiu sa asculte naibii linistiti fara sa imi explice despre suferintele lor ascunse (ca pana in momentul ala nu s-au obosit sa caraie nimic)?

PS: nu-s bolnava si nici nu sunt chestii grave in the family (doamne ajuta) 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Cred ca la absolut toata lumea se intampla asta fiindca nu stim sa ascultam si sa tacem cand e cazul.

  2. Stai linistita 🙂
    Nu numai tie ti se intampla asa ceva.
    La mine e la fel. Sunt din Iasi…
    Sunt inscris pe multe liste de discutii despre sanatate si terapii naturiste. Si pe acele liste este la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.