Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Fur continut!

.. mai exact fur “stilul” de prezentare de pe pagina de about.

Flo’ aşa spune. I-am precizat punctul meu de vedere asupra fazei în cauză, a intrat şi Tomata să îi spună una-alta.

Poate voi aveţi mai mulţi nervi şi perspicacitate să îmi spuneţi unde am greşit şi cum am plagiat. Şi să îmi spuneţi şi mie ce înseamnă furtul ăsta de “stil”, că nu înţeleg.

PS: nu sunt nici măcar nervoasă pe faza asta, mă distrează acuzaţia în cauză. Dacă tot staţi şi pierdeţi vremea pe situl meu, poate mă puteţi şi voi trage de mâneca dacă mă prindeţi că fur de la alţii 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Flo, stiu unde bati, dar latri la the wrong tree, vorba aia. Adica stilul de prezentare la pers. a III-a e la moda pe la mai multi si nici naiba nu mai stie cum i-a venit ideea in cauza. Ceea ce pot eu clar sa iti spun este că prezentarea in cauza nu a fost inspirata de niciunde, mai ales la viteza cu care scriu cand imi “vine” ideea. As pierde mai mult timp cu “studiul” decat cu scrisul si mi-s lenesa.

    Oricum nu scapi fara sa dai de baut. Sper sa vii la blogmeet .. nu stiu daca la asta apar eu (cred ca plecam in concediu in ziua in cauza) dar in fiecare luna se pune de un meeting si e fain sa vezi oamenii “din spatele” blogului. Te batem la cuie si rezolvam problema 😉

  2. Dojo, n-am zis ca furi continut.
    Am insinuat ca ai imprumutat stilul, si am explicat ca toata faza e circumstantiala. Eu mi-am ticluit site-ul prin 2004 in stilul “despre Flo, la persoana a 3-a si usor didacticist”, si tu ti-ai facut pagina “despre” intr-un stil asemanator.

    Pacat ca nu exista motoare de cautare pentru stiluri de scris, fiindca sunt aproape sigur ca nu io l-am inventat. Din pacate, eu-s inginer politehnist si n-am cultura literara prea dezvoltata, ca daca as fi citit suficiente texte probabil ca as fi intalnit stilul si pe altundeva.

    In alta ordine de idei, bag de sama ca suntem toti din Timisoara, si tu si eu si Tomata. Mi-ar placea daca am putea sta de vorba la modul “afk” si sa transam problema once and for all 🙂

    P.S. multumesc pentru link, cred…

  3. Flo nu pare, cel putin nu in comentarii, rautacios, insa postul ala emana prea multa superioritate. Ar fi culmea sa vina cineva sa imi reproseze ca scriu recenzii de carti, sau ca fac rezumate pentru ca seamana cu nu stiu ce text al nu stiu cui. Sa fim seriosi, a scrie la persoana a III-a nu s-a inventat pe bloguri. Autoironia, split personality sau dedublare, poti sa ii spui oricum… nu a vazut lumina internetului inaintea hartiei. Asa ca nu cred ca o comparatie de stiluri era necesara. In fine… parerea mea e ca Flo a intrat cu piciorul gresit intr-un loc unde am fi fost de la bun inceput dispusi sa il primim cu bratele deschise. Poate daca vine la blogmeet, mai remediaza un pic situatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.