Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

God I love Akismet

De ceva timp m-am suparat pe Akismet. Lumea imi spune ca intra la mine in spam (mda, se intampla, oricum verific cu grija si sectoru’ in cauza, asa ca nu s-a intamplat sa dispara vreun comment) .. iar eu, minunata si desteapta intram pe unele blogs in spam.

Am discutat acum cateva zile cu un nenea pe nume Mark, caruia am reusit sa ii impartasesc banuiala ca adresa mea de .ro imi face “faze”. Apoi am vazut ca si cu adrese de .com am acelasi rezultat, adica ma trimite nenea Akismet la gunoi.

Marea elucidare a venit de la Dan (deceblog.net), care mai si facea “misto” ca stau intre spammeri ca Jesus crucificat 😀 .. avea dreptate, ca tot acolo ajungeau comment-urile mele. Ceea ce m-a facut sa il iubesc neconditionat din acel moment a fost faptul ca mi-a dat pe la nas ca Akismet ar avea o mica jena fata de .info .. si da, ast blog este pe .info

Asa ca am purces ieri seara si am trimis inca un comment pe Akismet.com si mi-am exprimat convingerea ca numele de domeniu imi face problemele in cauza.

Acelasi domn Mark mi-a replicat acu’ cateva minute ca am dreptate (doh, normal, ca de aia’s desteapta .. trecem peste faptul ca Dan mi-a dat ideea, imi asum si eu meritele altuia) si ca de acu’ e totul OK.

Am testat pe zoso si merge. Acu’ ma apuc de spamat cu comments tot ce misca in domeniul articolelor interesante 🙂

The morala:

1. daca ai .info e posibil sa te marcheze ca spammer

2. orice se intampla, arunca un contact message pe situl oficial. Baietii chiar sunt OK.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Mda si mie mi s-a intamplat la fel si i-am zis papa. Mi-a zis Mos Craciun ca asa se va intampla dar nu l-am crezut.

  2. Din cate stiu eu domeniile “.info” sunt considerate mai mult pentru spam, sigur de asta toate comentariile cu link la autor catre domeniile “.info” sunt bagate la spam.

  3. Mi s-a intamplat si mie. Cand am intrebat de ce, mi s-a raspuns ca “trebuie sa fi facut eu ceva prostii” ;).

    PS: Zoso n-are nevoie de Akismet. Rateurile lui de interpretare a ce e spam si ce nu e sunt la fel de …”fiabile” 🙂

  4. […] ca nu-s singurul care ma plang de porcaria asta numita Akismet (sau ce alt rahat de anti-spam mai aveti pe bloguri). […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.