Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

God, I love my job ..

OK, dacă tot am stabilit că îs web dizainăr şi numai web dizainăr, tre’ să mă laud şi eu puţin cu farmecul muncii mele. Trecem peste partea plăcută de genul “am încasat un client, deci am şi produs; începe să îmi placă programul de “gravide” după cum îi spun, adică munceşti cum şi când vrei, după “dedlainuri” mai exact” şi ajungem la o chestie care m-a amuzat zilele astea.

S-a brodit să fac un template de “affiliate marketing” pentru un tataie de prin Singapore cu tematica … ţineţi-vă bine “Penis Enlargement Reviews” (m-am dat naibii, să vezi acum spam targetat pe blog). Cum tot trebuie făcute modificări (e mai nehotărât decât mireasa în noaptea nunţii), de câteva ori pe zi deschid “ză templeit”.

Partea şi mai bună este că avem încă un client (ăsta e de prin “iu-es-ei”). Nu vreţi să ştiţi cum mă încurc în fus orar, că asta e altă poveste. Că îs tot câte 8 ore diferenţă (aprox.) de fiecare parte. Ceea ce mă distrează însă este că acest client are un site despre religie. Ceva cu prayers and shit.

Am terminat deci munca la mărirea obectului şi am deschis folderul de la rugăcioşi.

Aşa că putem spune că le-am cam făcut pe toate azi.

PS: mai am ceva bibilit la nişte articole despre cai şi despre maraton. Să nu te plictiseşti, dom’le

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Păi trecerea este perfect normală. De la mărirea socotelii, la socoteala măririi (de contribuţie la cutia milei, bineînţeles). Hi hi hi… perfect logic. Bine că faci ceea ce-ţi place, şi bine că nu ai şef. Dar odată ce eşti tu şeful tău apar alte responsabilităţi. Trebuie să ai grijă de “angajatul lunii” cel mai bine. Să-l motivezi financiar. Să ai grijă să aibe timp liber suficient, weekenduri libere, etc. Dar trebuie să priveşti şi din unghiul şefului şi trebuie să “tragi” de el să scoată producţie. Eşti cam la mijloc mititico. 🙂

  2. Pai acolo e problema. Ca ori e angajatul prea cu chef de munca si sta 15 ore intr-o zi calare pe “situatie”, or sta si o freaca la rece 2 zile (ca de aia ajunge sa lucreze intr-o zi 15 ore :D).

    Faza buna este ca “sclavului’ ii place al naibii de mult treaba asta, macar atat. Si acum oi concluziona ca a mea bunica “lasa, mama, bine ca ai de lucru”. Restul se invata din mers.

  3. Asta cu 2 zile o freci la rece, una lucrezi 15 ore face parte din farmecul freelancinglui. Plus faptul ca nu ai un sef care sa te bata la cap. Plus faptul ca iti poti lua vacanta cand vrei, nu dupa ce te asiguri ca x, y si z nu vor si ei vacanta in perioada respectiva. Not bad at all… Ei, omitem deocamdata faptul ca s-ar putea ca la un moment dat sa muncesti 15 ore in fiecare zi si sa nu iti iei vacanta din motive de avalansa de clienti. Astea vor fi cazuri fericite pe care o sa stii tu, cu siguranta, sa le gestionezi.

  4. Cata vreme nu incurci layout-urile intre ele si nu le trimiti la rugaciosi o icoana cu “sfantul” enlargiuit, e bine.

  5. @Boghi
    Asta chiar ar fi super tare:))
    Dojo, si ai grija cu oboseala, cam mult 15 ore de munca:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.