Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hai sa ne plangem de mila ..

Cred ca trebuie sa mai adaug la a mea lista de “simptome” de blogerie cronica evolutiva inca o faza: “stai la 3 noaptea sa postezi un mesaj, dupa ce tocmai te-ai infuriat pe o chestie, in loc sa astepti sa postezi ca omu’ la o ora mai normala”.

Pana acum am crezut ca romanii sunt incununarea caprovecinitei si a “hai sa ne plangem de mila, ca oricum mai mult nu putem”, dar se pare ca prostia si impotenta sunt clar mondiale si se pare contagioase.

Va mai amintiti cand faceati ceva bun la scoala sau realizati ceva deosebit si primeati priviri din alea “scarbite” cum ca “cine dracu’ te crezi de ridici atat de mult stacheta?”. Nu am fost marea premianta a clasei, dar clar ca unii au invatat mai mult din cauza mea. Sau nu au putut chiuli, pentru ca mie chiar imi placea materia in cauza.

Ei, exact sentimentul asta il am acum.

Poate inca nu stiti, dar de ceva saptamani am un serviciu de mesaje pe forum contra-cost pus la punct. Normal ca am si clienti pe international si incepe sa mearga treaba. Am o echipa de editori exceptionali, care isi fac treaba minunat. Avem NUMAI comentarii pozitive, lumea e incantata.

Si uite ca pe unul dintre forumuri, unul in care se discuta in mod normal chestii serioase, avem deja un “vibe” negativ de la casnice si inadaptati probabil, socati intr-un mod “neplacut” de faptul ca “the new guys” ridica nivelul de discutie prea mult. Adica ma roaga clientul sa ne domolim un pic, ca membrii “legiti”, nu sunt in stare sa tina pasul cu noi.

Acelasi mod de a innabusi orice avans individual, pentru ca vezi doamne, majoritatea este prea tampita pentru a tine pasul. Nu conteaza pana la urma unde se intampla asta sau cine are problema in cauza, conteaza ca ne-am intalnit cu situatia asta cel putin o data in viata.

Nu ti se permite sa “urci” pentru ca Gigi sau Costel nu tin pasul. Ghinion.

Imi amintesc iar de orele de engleza de la scoala si de colegele suparate ca nu pot fugi de la ora. De colegele care radeau innabusit ca vezi doamne iar a scris nebuna o compunere de 10 pagini si ca nu stie ce inseamna un 9 la aceasta materie. Si imi dau seama pentru prima data in viata ca am facut bine ca m-a durut sub coada de “problema” lor. Daca ai un talent sau poti munci la un nivel mare, fa asta pentru tine. Pentru ca desteptii care acum rad de tine si se considera lezati personal de alegerile tale individuale nu prea vor mai avea treaba cu viitorul tau.

Dedicatie pentru geeks šŸ™‚

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. Fatucooo. Stai calma. Se intampla. Si asta pentru simplul fapt ca na, e un lucru natural. Cat despre postatul la ora asta..ce sa zic eu ca e aproape 6 si io imi citesc feedreaderu’ ?:)

  2. si eu care ma gandeam ca’s lider la nopti pe net šŸ™‚ !!! Cat despre “problemele” altora ca esti “mai desteapta cu 5 minute” ca ei nu e motiv de suparare. Incearca sa iei “avans de 10 min” šŸ˜€ !

  3. pt Madalin
    “fatuco” suna un pic cam neprotocolar, Dojo nu mai e fatuca si e un pic mai in varsta ca tine. Scuze, nu vreau sa te supar si nici n-o spun din rautate.
    Ti-am vizitat blogul si mi se pare ok, am comentata si eu cate ceva pe acolo. Bafta si mult noroc in 2008.

    pt Dojo:
    -totul e sa te simti tu bine, sa te aprecieze vizitatorii; cat timp scrii articole de calitate totul e ok.
    Asa ca nu-ti mai fa probleme, ai devenit blogger addicetd (am zis bine?)

  4. Păi ce pot zice?They’re the customers..And the customer is always right..
    Nu prea văd alte soluÅ£ii decĆ¢t să staÅ£i după publicul tĆ¢mp..App vrei să ne dai exemple de forumuri pe care rulează această campanie a ta?

  5. šŸ™‚ Eu am o vorba: “asha mah, razi. Peste 10 ani te chem sa-mi pui tigle pe vila! Poate cazi!” :)):)):))

  6. pt Dojo:

    “Si uite ca pe unul dintre forumuri, unul in care se discuta in mod normal chestii serioase, avem deja un ā€œvibeā€ negativ de la casnice si inadaptati probabil, socati intr-un mod ā€œneplacutā€ de faptul ca ā€œthe new guysā€ ridica nivelul de discutie prea mult.”

    Poate sufar de scenarita: e vorba de forumul invatam.net? sa ma simt vizat? Nu lasa subiectul in suspans daca tot il deschisesi…

  7. Uff Aurel, de ce doamne se simt mereu lezati aia care nu trebuie? šŸ™‚

    Este un forum in care postam cativa editori din sistemul meu de forum posting platit. Nu are nicio relevanta ce forum si cine e in echipa editoriala, doar ca mi-a “declansat” reactia asta šŸ˜€

  8. Lasa-i mai Dojo in pace, iti zic eu ca genul de persoane mor de ciuda ca altele au facut mai multi bani šŸ™‚

  9. Whaaaaaat? šŸ˜®

    Ca sa relate to the story cu za geeks and za invidie… Eu in liceu eram chiulangioaica sefa, cu cele mai mici medii dintotdeauna – si asta doar fiindca lipseam la greu ca sa dorm (uram drumul pana la liceu si aglomeratia din troleu), ca la lucrari ma descurcam impecabil, dar na – nu era indeajuns.

    In fine..la bac am fost printre primii 3 or something, cu media 9.70, in conditiile in care toti tocilarii din liceu gresisera subiectul la limba romana si luasera niste medii minuscule (scrisesera de taranul Ion in loc sa scrie de intelectual aka ‘Ultima noapte de dragoste bla bla’…sigur stiti faza ca a fost la tv in draci acu 2 veri cand am dat). Ei bine, multi nici nu m-au mai salutat dupa aia de invidie… Adica cum sa iau eu mai putin decat ei? Ei care au fost mereu premianti, olimpici, iar eu nici macar nu veneam la scoala??? Oh well… sa fie sanatosi.

    Back to za topic…sa-mi zici si mie care era forumul vinovat de asemenea reactie šŸ˜€ Desi cred ca il banuiesc deja… Aiurea!

  10. Aurel, fatuco e un alint. Ramona nu se supara. Prieteni [b]stie[/b] de ce šŸ™‚

  11. Damn. Editeaza tu comentariul ala ramona si in loc de [b] si [/b] pune ghilimele te rog. Si sterge-l si pe asta. Tot te rog.. šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.