Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Iar cu burta la soare ..

După cum se observă, sunt cam tăcută de 2 zile. Motivul .. am tot umblat prin “lume” şi ieri noapte am ajuns din nou în Panama City Beach. După câteva ore de mers cu maşina, dracii de rigoare că era de 2 ori să ajungem la Sf. Petru ceva mai devreme decât planul (cât mai bătrâni), plus un “marşarier” al lui M. într-o maşina din spate, care, culmea, n-a avut nici pe naiba.

Am ajuns cu căţel şi purcel 5 adulţi şi un copil de 5 ani la “apartament”.

Azi ne-am ocupat cu călărit o saltea din aia de umflat pe valurile Atlanticului şi stat cu dosul la soare. Culmea e că avem şi net aici (iar eu chiar am cărat “tractorul” după mine), dar vă imaginaţi că nu voi petrece 8 ore pe zi pe net, ca de obicei, că mă înneacă omul meu. Doar cât să pun neşte poze mişto şi să-mi scuz absenţa până pe marţi probabil, când încercăm să urcăm pe avion. Nuş’ cum o merge, că suntem atunci la finalul weekend-ului de Memorial Day, dar ‘om vedea.

Vă doresc weekend plăcut şi senin.

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

10 Comments

    • Da, sunt niste “bloace” uriase cu plaja proprie si apartamente in ele, cu tot ce trebuie. Avem o sufragerie uriasa, o bucatarie utilata complet si 2 dormitoare cu baile lor. Numai bine pentru toata gasca de persoane.

  1. Sper ca weekendul viitor sa ajun si eu pe la mare….pe meleagurile noastre …nu visez la locurile de mai sus sunt mai realist!

  2. Offffffffff, ce priveliste…Alte meleaguri, alte …alea…Cine are curaj sa spuna ca nu si-ar dori macar un sejur acolo? Vrem si noi! macar cu puterea gandului o sa calatorec acolo in noaptea asta cand merg la somn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.