Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Iluminat stradal in miez de zi

What’s wrong in this picture? Pai, lansand la o parte cerul urat de noiembrie, avem un bec de pe strada luminand de zor .. bravo lui .. ma bucur ca merge Ok sistemul de iluminat stradal in Timisoara .. ce ma distreaza este ca lumina asta se vedea azi la ora 11 (si nu noaptea).

Si nu lumina doar becul care a pozat atat de suav .. ci si fratii lui .. din tot orasul 😀

Well ..

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. aaa.. stiu 🙂 Ma uitam pe geam azi la un laborator si am vazut toata strada pana la BRD-ul mare .. iluminata! Hmm.. strange 🙂

  2. Pai nu trebuia si electrica sa-si justifice lumina care nu a putut s-o dea cand ploua ? Altfel le taie primaria ratia 😉

  3. pai…au atat de multi bani tipii de la primarie..incat nu stiu probabil pe ce sa ii mai cheltuiasca, asa ca s-au gandit sa ii dea pe energia electrica, iluminand strazile ziua :D.

  4. Faceau revizie baietii:)) ce sa le faci. s`o fi imbatat unu pe tura de noapte de la electrica si o uitat sa stinga luminile:)) zicea ca poate asa vede pe unde merge :D:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.