Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

In service

Mda, azi am fost la service .. cu dintii.

Am avut intalnire “serala” cu maestrul meu ortodont, caruia ii marturiseam astazi cu larghete ca e ortodontul meu preferat .. stie sarmanul ca oricum altii nu mai cunosc 😀

Am asteptat ceva pana am intrat, dar nu m-a deranjat. Oricum sunt de-a casei pe la ei, asa ca am avut ocazia sa mai stau la pove cu medicii (aia care nu alergau de colo colo, incercand sa rezolve tot felul de cazuri.

Intr-un final, am intrat pe the chair. Care culmea, imi este destul de placut, pentru ca baietii si fetele au mana usoara. Am aflat cu incantare sporita ca haosul controlat de la mine din gura este tot mai aproape de faza “controlat”. Which is good.

La urmatoarea intalnire se preconizeaza niscaiva mini-implants (pentru necunoscatori, care n-au stat cu otel inoxidabil in gura, astea-s niste surubele micute de tot ce se baga in gingie si os pentru a se sustine un powerchain .. un “elastic” din ala de trage dintii in directia dorita. Suna mai rau decat este .. se pune cu anestezie serioasa si dupa aia nu deranjeaza. Parol, ca asa mi-au zis copiii de la clinica si astia nu m-am mintit  niciodata).

Se preconizeaza si trecerea in curand in al doilea sistem de indreptare a muscatorilor de se cheama Invisalign. Adica niste “proteze” din alea ca la box, de se pun pe dinti si ii forteaza in spatiile corecte. Abia astept sa scap de metale si sa trec la faza astalalta.

In rest .. incep sa ma doara asa discret niste dinti pe care s-au pus arcuri si powerchains noi, dar este super OK oricum.

Drumul meu spre un zambet perfect incepe sa prinda clar contur.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Foarte expresiv 😀
    Sunt destul de enervante astfel de aparate, dar nu ai ce face. Bafta!

  2. si eu am purtat un aparat dentar deoarece am probleme cu un canin… l-am purtat jumatate de an dar nu prea au fost efectele multumitoare(a “intrat” mai inauntru dar nu indeajuns). Si din august nu l-am mai purtat(asa a zis medicul) si am ramas cu caninul in afara 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.