Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Incalzirea …

De cate ori vine toamna, incepe nebunia cu incalzirea …

In mod normal in anumite parti din oras se da caldura noaptea. Nu mult, un pic acolo, cat sa nu turbezi de frig. Si la noi au fost 2-3 nopti normale, dupa care un zgarcit de vecin s-a plansa ca el nu doreste incalzirea inca, pentru ca il costa.

Am toata intelegerea pentru oamenii care nu isi permit prea multe “luxuri” pentru ca nu au bani. Vorbim aici insa de pensionari din Ministerul Apararii, fosti militari, cu pensii intre 15 si 20 de milioane (daca nu mai mult). Deci nu este vorba ca nu si-ar permite, sunt doar zgarciti care doresc sa hotarasca si pe sanatatea altora.

Ma bucur ca vine 15 octombrie .. in mod normal de atunci se da caldura pe oficial si pot sa isi taie tevile, daca nu doresc sa se incalzeasca. Abia astept sa imi pun centrala proprie.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Pai.. faci ce fac si eu 2 etaje mai sus: aprinzi aragazul, toate ochiurile. Inchii toate geamurile si astepti sa se incalzeasca. Mai si stingi aragazul, ca sa nu te asfixiezi, iei pe tine 4-5 bluze (dupa temperatura..) si in tot timpul asta, injuri printre dinti pana ii crapi 🙂 Eu una asa supravietuiesc 😀

  2. Lol…ce oameni fraieri. Sa ai peste 10 milioane pensie si sa nu vrei caldura ca sa nu platesti. Trebuie sa ai un grad de prostie foarte ridicat ca sa faci asa ceva. Iar in legatura cu incalzirea…nimic nu se compara cu centrala. Economisesti cat vrei si cand vrei fara sa superi pe cineva. Apa calda oricand fara probleme. Daca vrei poti sa dai drumu la caldura pana si vara pentru ca dupa cum spuneam, nu deranjezi pe nimeni, e caldura ta, esti propriul tau furnizor de caldura.

  3. A… si sa nu uit. Spre deosebire de tine.. noi putem sa tropaim in capul celor care urla ca e scumpa caldura… 😀
    Ca sa nu mai povestesc de faptul ca in fiecare zi supapele suiera cand se umple instalatia iar in fiecare noapte suiera pentru ca se goleste instalatia… si uite asa de 3 zile…iar astazi am strans dopul pe ele ca sa nu mai suiere. Na! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.