Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Am început săptămâna bine

În general stau departe de politică, pur și simplu pentru că există atâta ură în unii, încât nu poți avea o discuție civilizată. Dar astăzi scriu. Scriu despre BUCURIA pe care o simt de azi-noapte, vazând că toate mișcările lui CtrlC-CtrlV s-au dus pe copcă. Despre bucuria de a vedea o asemenea mobilizare în diaspora, oameni care au stat zi lumină să contracareze prin voturile lor toate mișculațiile făcute de „roșii” în România. Despre bucuria de a fi mers la vot, toți trei, să alegem un candidat care și-a făcut campanie domol și cu bun simț.

Nu sunt naivă să cred că va curge lapte și miere, pentru că nu este cazul. Dar pentru prima dată în ultimele luni am un licăr de speranță că poate se va schimba ceva.

Am început săptămâna bine. Să vedem ce se mai întâmplă..

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

 1. eu, de la mii de km distanta sunt mandra ca am votat. Alte mii nu au votat, le-am vazut deznadejdea si oboseala in ochi. Sunt oameni care au sarcrificat o zi din viata lor pentru Romania, pentru condus sute de km, coada de cateva ore, si intors acasa. Sa vezi o coada de mii de romani cantand imnul te schimba pentru toata viata.

  Romanii din Romania au fost cu ochii pe noi. Nu v-am facut de rusine!!

  Era un citat: “Nu intreba tara ce poate sa faca pentru tine , mai bine intreaba-te pe tine insuti ce poti face tu pentru tara ta.”

  • Respect pentru TOTI si multumiri pentru ca v-ati rupt o zi din viata oricum plina de stres pentru a ne ajuta aici, in tara. Am o prietena cu 3 copii (cel mai mic e cu o luna mai mare decat Nadia), care a stat aproape juma’ de zi la Londra sa poata vota. Alta, fara copii, a sacrificat o duminica pentru ea, numai sa puna o stampila anti-Ponta. O prietena din Germania a stat 7 ore in Munchen. Nu i-am mai numarat pe altii, de ele stiam ca am discutat pe Facebook.

   Si pe langa ei, care au putut totusi sa ajunga, altii au stat degeaba. Din fericire mobilizarea extraordinara a lor si a multora din tara a facut ca efortul sa merite. Nu au votat, dar au schimbat ceva. Si le multumim 🙂

   • si eu iti multumesc pentru asa exemple.
    Le putem aplica in viata de zi cu zi: noi ne schimbam viata in bine.

 2. Sa speram ca e totul bine, Iohannis este suportat de catre Basescu… deci… nu stiu ce sa zic despre asta :/

  • mie nu mi se pare suportat ce e intre ei, deocamdata se tolereaza la limita, ca nimeni nu stie ce ii poate pielea lui Iohannis. E mut ca o lebada. In comparatie cu Ponta care il asociez unui pechinez ce latra la orice misca (frunza, fusta) si cand se uita cineva urat la el, se duce cu coada dupa piciorul tatei.

   Basescu e cutra batrana, are carisma si prezenta de spirit, ironie, toate astea lipsesc lui Iohannis.
   Iohannis stie ca a iesit presedinte pentru ca e Ponta prea prost pentru majoritatea romanilor, nu ca e el bun…

   • Din felul în care s-a comportat până acum, Iohannis nu e mai competent pentru cerinţele funcţiei de Preşedinte (reprezentant al Statului, diplomat, comandant militar suprem, arbitru între puterile din Stat) decât Copy-Paste şi nici extraordinar de deştept nu e. Nu e mai bun, e mai puţin rău decât un prost rău, ceea ce nu e un lucru de laudă.

   • N-am să spun niciodată ca Ponta și PSD-ul sunt buni, dar Johannis și deja arhicunoscuta camarilă cu Blaga et co nu mi se pare cea mai fericită alegere pentru țara asta. Îi respect pe cei din diaspora că au sacrificat atâta timp pentru a vota această așa-zisă schimbare pe care eu, una, n-o văd, insă cred că noi ăștia care incă trăim in țara asta (nu știu pentru cât timp), știm mai bine cu cine avem de-a face, nu de alta, dar e greu să uiți ce s-a intâmplat in ultimii zece ani…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.