Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Kaufland – Triunghiul Bermudelor pentru pasta de dinti

Am fo’ ieri cu bunica personală la luat nişte “prostii” de pe la Kaufland-ul de cartier. Normal, mă înţepenesc şi la sectorul “curăţat cariile”, că şi aşa îs tare interesată de fildeşi în ultimii 3 ani. Mă gândesc să iau ceva “moale” pentru a bătrână, că minunile iuţi şi concentrate pe care le folosesc eu nu îi sunt chiar pe plac.

Sensodyne .. Sensodyne, unde naiba e Sensodyne, se aude vocea mea suavă cam până la sectorul “carne”. Nu e … ba … am găsit. Normal, ca pentru orice miop cu “prescription”, pasta în cauză era direct sub nas, invizibilă însă probabil din cauza mirositorului. Pun mâna pe o cutie … bre, e prea uşoara. O scutur … aer. Bun, mai punem mâna pe una .. şi tot aşa.

Din vreo 30 de cutii cu (teoretic) pastă de dinţi Sensodyne sau Parodontax (noa, eram deja disperată, era şi ăla bun), TOATE ERAU GOALE. M-am amuzat destul de tare la faza asta şi i-am luat un Blend-a-Med sensitive, că ăla chiar avea ceva în cutie.

Acum marea mea nedumerire este … cum de a dispărut conţinutul a 30 de cutii de pastă de dinţi? În mijlocul magazinului. E românul chiar atât de hoţ? Se ţin angajaţii de cioace? E merchandiserul plecat în Vietnam?

Voi cum aţi rezolva misterul?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. Acuma… nu sunt 100% sigura, dar stiu ca mai au obiceiul ca pentru unele produse sa lase la raft doar cutiile, iar produsul efectiv sa il primesti la casa sau la centrul “info”.

  2. subscriu la ce zicea crinutza: produsele mici, relativ scumpe si care se preteaza la furat se tin la centrul info.

    la un moment dat am vreun sa-mi iau un after shave, dar eram curios si cum miroase, mi-am facut cumparaturile de la centru info practic :)) la raft erau doar cutii

  3. Eu optez pentru o combinatie intre primele doua ipoteze. In ceea ce il priveste pe merchandiserul ala, mai greu ajungea in Vietnam, insa daca ai fi nominalizat o tara mai apropiata…who knows… traim in tara unde totul este posibil 🙂

  4. True, si la parfumuri gaseai doar cutiile goale. Totusi, daca si pasta de dinti a ajuns produs de lux suntem vai si amar de capul nostru…sau poate hoti au o preferinta pentru Sensodyne.

  5. Da asa stiu si eu ca se procedeaza la obiecte mai mici dar cu pret mai mare. Ce ma nedumereste este: cum de se stabileste si la pasta de dinti? E chiar asa de scumpa ? De ce au pus 30 de cutii goale in raft? Nu isi aveau rostul.
    Mi se pare ciudat modul celor de la Kaufland de a-si proteja produsele, pierzi mult timp la info……

  6. Transmitem in direct din Timisoara, Romania. De câteva zile, într-un hipernarket din acest oras, s-au semnalat activitati paranormale legate de rafturile cu produse pentru igiena dentara. Nimeni nu isi explica in acest moment, cum este posibil ca pasta de dinti sa dispara din peste 30 de cutii. Cum responsabilii unitatii comerciale în cauză refuza sa dea declaratii pana la definitivarea cazului, am cerut parerea mai multor clienti, in speranta elucidarii misterului. Iata ce am aflat:

    “Magazinul a fost construit pe locul in care se afla o veche fabrica care a apartinut unei familii de evrei. Se vorbeste ca acestia, cu ocazia nationalizarii fortate, au blestemat locatia pentru a nu mai putea fi folosita. De altfel, se intampla destul de des sa dispara produse din magazin.” Ne-a declarat un profesor de istorie, client fidel al hipermarketului.

    Un tanar student care locuieste in apropierea unitatii comerciale a adus in discutie o alta varianta socanta: “In oras exista un grup de satanisti radicali. Se intalnesc noaptea si fac tot felul de lucruri. Acum, cand se apropie halloween-ul, au mai multe activitati. Cred ca ei au reusit sa patrunda in magazin si sa sustraga pasta de dinti pentru niste ritualuri. Nu stiu ce fel de ritualuri si sincer sa fiu nici nu vreau sa stiu.”

    O ultima varianta ne-a fost relatata de un tanar care lipea afise electorale: “Pasta de dinti au luat-o cei din staff-ul de campanie al lui Mircea Geoana. Cica avea dantura cam ingalbenita si nu putea sa apara asa pe afisele electorare. Cum nu au reusit sa gaseasca in timp util un expert in Photoshop, au apelat la varianta cu pasta de dinti. Cantitatiile necesare fiind destul de mari, nu au mai luat si cutiile de teama că acestea nu o sa incapa in masina.”

    Cam acestea au fost declaratiile clientilor fideli ai hipermarketului timisorean. Ar mai fi de mentionat si varianta ca aceste cutii sa fi fost expuse in rafturi iar continutul la centrul “info”. Aceasta varianta este insa un fantezista si nu merita luata in calcul. Vom reveni cu alte amanunte de indata ce anchetatorii vor descoperi noi indicii.

    A transmis din Timisoara pentru Radio CSI,

    Şerloc Homeless

  7. Florine .. misto de tot 😀

    Interesant este ca orice alta pasta de dinti este la locul ei. Si am mai cumparat Sensodyne pentru a batrana tot de acolo si era la raft. Deci nu prea cred in faza cu ‘valoare mare’, mai ales ca e la pret similar cu Colgate sau Aquafresh .. misterul e in continuare in picioare ..

  8. Stiu eu! Stiu eu!

    Cele 30 de cutii fac parte dintr-un lot de Sensodyne ultra-usor, care are deosebite calitati: sterge cu desavarsire orice urma de riduri si tristete, aplicand pe fata utilizatorului un zambet perfect, mai alb, mai curat, mai uscat.
    Dupa cum se stie, de ani de zile se fac testari diverse pe consumatorii romani fara ca acestia sa aiba habar de ceva. Tocmai ai ratat ocazia de a testa acest mirobolant produs si de a face totodata parte din acest senzational experiment.

  9. Revenind insa din Zona Crepusculara: daca nu ma insel, cutia de Sensodyne e sigilata. Ar putea fi un defect din fabrica, dar se ridica intrebarea: al de le-a asezat in raft n-o simtit ca-s prea usoare???

  10. Am mai patit-o si eu odata cu Sensodyne-ul la Kaufland. Ajung cu el la casa si vad cum casiera imi desface cutia…m-am mirat un pic, dar am lasat-o in pace. Cand o desface, ce sa vezi? Era in cutie un tub de Blend-a-Med. Sa-mi pice fata!!! Daca nu era biata femeie nu ajungeam acasa cu un Blend-a-Med la suprapret??? Si-a cerut scuze in numele magazinului si mi-a spus ca nu e singurul caz de acest gen. Frate, nu mai stie romanul cum sa fure in ziua de azi!

  11. Metoda asta de furt e de mult folosita de romanii din strainatate, dar pentru obiecte mult mai mari sau mai valoroase. Dar e posibil sa fie si chestia cu primitul produsului de la info. Eu am luat din Kauffland niste whiskey si am cautat cateva minute bune sticlele alea blestemate pana am vazut cartonasele cu fiecare brand. Mie mi s-a parut f smart ideea.

  12. Ramona.. eu as zice sa te bucuri ca nu ai gasit Snsodyne in Kaufland. Pentru ca eu n-am avut atata noroc (in Realul din Aradului de data asta). Am gasit si am cumparat. 😀 Acasa am descoperit ca pasta din tub avea consistenta ca branza de veci de Oke. Nici o problema ai zice daca nu ai afla cu stupoare ca simplul bon de casa nu iti este util pentru a returna produsul. De ce? Pentru ca nu poti demonstra ca ACELA este tubul cumparat de la ei. Na… ghinion! Nu mai cumparam Sensodyne din supermarket! Atunci de unde? 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.