Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

La multi (80) de ani!

Azi e zi importantă în familie, că suntem acasă ori la mii de kilometri distanţă. E ziua “mamei” mele, cea care s-a ocupat de creşterea şi educaţia geniului pe care îl citiţi zilnic. Mama Ana ia azi de gât calendarul şi sărbătoreşte 80 de primăveri, mai ales că a avut norocul chiar să se nască în anotimpul în cauză şi nu la final de an aproape ca nepoată-sa cea plimbăreaţă.

Nişte flori reale am adăugat la colecţie încă acum o săptămână, urările vor fi făcute aproape personal (deh, depărtările nu mai sunt ce au fost când ai skype şi cameră video), iar de prăjitură m-am lins pe bot. Aşa-mi trebuie, dacă umblu vandra, în loc să stau la domiţil. Am cugetat că e bine să donez şi ceva spaţiu pe blog pentru un asemenea eveniment, plus că poate şi cititorii vor să zică una-alta. Plus nişte flori “virtuale”.

Aşa că, mamă, LA MULŢI ANI!

Să fii cuminte, aşa cum am stabilit, şi să ne vedem sănătoase la toamnă, când om pregăti tortul pentru alte genii ale familiei. Ţinând cont de lanţul de boli grave şi lista lungă de medicamente pe care până şi eu am ajuns să le cunosc, împlinirea a 80 de ani este chiar un eveniment remarcabil.

Multă sănătate şi bucurii!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

10 Comments

  1. La multi ani, “tanti Ani”, ca doar asa ii ziceam de cand eram pispirica 😛
    II doresc multa sanatate (la propriu 😀 ) si sa ajunga sa mai schimbe cat de multe prefixe se poate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.