Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mama Omida si alti vrajitori

Din seria de articole “hai sa mai calcam pe niste bataturi” …

Am o parere PROASTA despre asa zisii tamaduitori, vraci, Omizi etc. Vad zilnic intr-un ziar timisorean (bun numai pentru pagina de morti .. ati recunoscut probabil Renasterea Banateana din aceasta descriere) tot felul de anunturi: tamaduitorul “nu’s care”, cu har, care vindeca de argint viu (mercur adica), de impotenta, te ajuta in dragoste etc.

Chiar nu inteleg de ce romanii sunt atat de retardati incat sa creada in rahaturile astea.

Am o cunostinta cu probleme amoroase, careia un sarlatan din asta ii promite ca va face niste “contra-farmece”, pentru ca iubitul ei a fost fermecat de altcineva … Adica ii descanta impotriva celuilalt descantec etc.

Unde naiba suntem frate? In Evul Mediu? Suntem in era exagerat de plina de viteza. Prietena asta imi povesteste la telefonul mobil despre vraciu’ si tamaduitorul care … Are calculator acasa, pe care stie sa il foloseasca macar asa de forma. Si totusi imi vorbeste cu seninatatea nebunului care nu stie ca e bolnav despre farmece si bantuilelile din creierul ei de bibilica.

Nu am indraznit sa o intreb cat plateste pentru harul binecuvantatei care ii toarna idiotenii din astea pe creier. Destul de mult, mai ales ca mare parte din sarlatanii astia sunt tigani si chiar si mai mare parte sunt bogati.

Partea trista este ca 1. legea le permite sa se promoveze fara sa ii ia nimeni de guler (ziare, chiar si situri) si 2. ca sunt suficienti tampiti in tara asta care sa isi dea banii agonisiti din greu pentru aberatii din astea.

Dragi romani “fermecati”. Mai puneti mana pe MUNCA de dimineata pana seara si va garantez ca nu mai aveti probleme. Mai cititi naibii ceva pe lumea asta, mai lasati tuica si alte “bunatati”. Cand ai de lucru de nu iti vezi capul nu mai ai timp sa te gandesti la rahaturi din astea. E retardatu’ ala “fermecat”, da-l naibii ca sunt atatia altii masculi pe lumea asta, mai putin atinsi de streche. Munciti si bucurati-va de viata. Si incercati sa vedeti ADEVARATELE probleme.

Nu, nu cred in farmece si vrajitori. Cred in munca si in sinceritate. In discutarea problemelor face-to-face si gasirea de solutii impreuna. Hai sa nu ii mai imbogatim pe toti hotii.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Hihi… da, stiu pagina in cauza. Si de fiecare data cand o vad ma pufneste rasul. E clar ca nu e adevarat. Si mai amuzant e cand se mai trezeste cate unul si lauda e vrajitorul x ca l-a curatat de boli sau ca i-a adus nevasta acasa…

  2. Trebuie sa isi castige si ei existenta cumva 🙂
    Pacat ca are cine sa aiba grija de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.