Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ministrul si presa

Iar m-am inflamat acum câteva secunde. A ieşit nuş’ ce ministrul lu’ peşte (al Justiţiei mai exact) să ofere vezi doamne nişte declaraţii. Ca orice “ales” a recitat lecţia scrisă de alţii (sau de el, dacă îl duce bibilica) timp de vreo 10 minute. Nu cred să fi zis NIMIC NOTABIL, mai ceva ca Năstase.

Una dintre reporteriţe a încercat să îi “spargă” ritmul întrebând o chestie de interes, oricum mai importantă decât lălăitul lui fără niciun sens, dar care sună “mişto” la public. I-a tăiat-o cu superioritatea asta a politicienilor noştri, scârbiţi vezi doamne că un presar chiar doreşte INFORMAŢII mai mult decât poliloghia lor la kil, fără cap, coadă sau detalii. “Vă rog să îmi permiteţi să termin declaraţia”.

A terminat de recitat poezia patriotică, după care a spus “vă rog să înţelegeţi că nu mai am ce comenta” şi s-a “evaporat”.

Vai de capul nostru cu politicieni de genul ăsta. Păi stai deşteptule şi răspunde la câteva întrebări, că până şi Preşedintele SUA, după ce bolmojeşte ce i-au scris consilierii, mai răspunde la nişte întrebări. Am uitat însă că onor Ministrul Justiţiei este mai presus de orice reguli de bun simţ sau poate că este prea important să răspundă. Ar mai fi şi posibilitatea că este tot răhăţit în pantaloni, că poate primeşte o întrebare incomodă şi se face de râs. Lasă că are timp să ne ofere destule “gherle”.

Sunt curioasă cât de competent va fi în funcţie. În relaţia cu presa domnul Cătălin Predoiu e clar repetent. Ca şi majoritatea “aleşilor” noştri, pentru care informarea opiniei publice e ceva facultativ.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

21 Comments

  1. Am vazut si eu faza. Desigur ca si reporterita putea sa-l lase sa termine ce avea de zis. Pe mine spre exemplu ma irita foarte tare sa mi se reteze vorba. Dar faptul ca n-a ramas sa raspunda la intrebari il descalifica. Macar acum, cand toata lumea e cu ochii pe ei, ar trebui sa dea din gura ceva. Au timp destul pe urma sa-i loveasca aroganta ministeriala. N-avem cu cine, ce mai!

  2. Asta-i un copilas dupa chip si atitudine. Daca misca-n front si vorbeste fara sa stie Base ce spune zboara din guvern si cum nu mai e nici in PNL e terminat.

  3. Nu trebuie sa astepti sa descoperi calitatile lui de ministru. Am mai fost si in guvernarea Tariceanu si s-a vazut ce destoinic este.

    De ce a fost numit totusi ?
    Pentru ca are bina alba la singurul criteriu necesar pentru a fi numit in functie: sa fie omul lui Basescu.

    Din nefericire, nu ne va spune niciodata de ce nu a pus un alt sef la DNA…. dar noi stim; pentru ca “tatucul” il vrea pe Morar in continuare.

    Ar trebui sa ma apuc de tratat lombosciatica. La cat de cocosati stau aistia sa pupe in fund pe seful statului, voi ajunge rapid terapeutul de incredere al guvernului.

    Triste vremuri traim.

  4. Sunt curios daca reporterita si-a vazut de treaba ei, in stilul iresponsabil al jurnalistului roman, sau s-a pus apoi sa scris un articol despre cat de nesimtiti (sau alergici la responsabilitate) pot fi cei care ne reprezinta.

  5. Cred ca esti prea pretentioasa, zau. Ca sa adaptez un slogan de campanie as zice ei cu ei – cu “ciolanul” lor zilnic, noi cu noi cu bucuriile sau necazurile noastre zilnice. Din pacate, “ei” sunt suficient de iresponsabil ca sa nu realizeze ca ceea ce fac ne afecteaza pe “noi”.
    Am vrut sa zic ca ar trebui sa ne fie recunoscatori ca se afla acolo. M-as fi pripit. “Acolo” e ceva de la sine inteles, un dar “divin”.

  6. Agkelos femeia aia este trimisa de o televiziune sa afle niste chestii de la “sursa”. Si i se vor scoate peri albi ca “insertul” in cauza nu are nicio treaba cu informatia ceruta si ca nu a aflat ce trebuia sa afle. E asa de usor sa va bateti joc de jurnalisti, fara sa stiti multi cu ce se mananca painea asta.

    Sunt destule bezmetice prin presa, dar asta nu inseamna sa ii bagam DIN NOU pe toti la gramada. Dupa ce ati facut “teren” macar cat a facut tanti aia, puteti sa o faceti iresponsabila.

    Stiu ca nu ai zis-o neaparat din rautate, dar eu sincer sunt satula de cum cred toti ca presa e plina numai de cretini si ca ei ar face treaba mai buna.

    Eu am stat departe de stiri si mai ales de teren (chiar si cand am prestat stiri) pentru ca este GREU si stresant. Daca nu vrei suturi in fund, trebuie sa fii la raport, mai ceva ca un medic de garda.

    Am o colega care face teren SERIOS si asta nu are sambata, duminica sau sarbatori. A explodat ceva in Timisoara? Da? La 3 noaptea? Ghici cine a fost acolo trezita din somn si ajunsa buimaca? Sunt inundatii? Ai ghicit .. boul de reporter de teren este acolo in mocirla, ca i-o trage trustul, daca nu are stiri si imagini de acolo.

    Toti aia care fac “trotuarul” la marile “case” din conducerea tarii au si ei niste redactori sefi care le dau in bot ca iar nu au adus nimic interesant. Ca nenea ministru nu mai poate de grija presei si si-a bagat piciorul in ziaristii care au asteptat ca prostii sa iasa nobletea sa, au rezistat eroic cand asta a recitat poezioara si au plecat apoi si f… si cu banii luati sa ma exprim electoral 😀

    Eu am dat de nesimtire de genul asta si pe muzical, chiar de la marele si tarele Nicu Covaci, care presta un concert in TM si trebuia sa intre in direct. Si mi-a inchis nesimtitul telefonul in nas, dupa ce s-a stabilit CLAR ora la care intra. Si lui ii faceam reclama la concertul ala, dupa ce i-a dat papucii lu’ Baniciu, nu mie.

    Hai sa nu mai dam “note” jurnalistilor numai de dragul tampitilor care mai populeaza tagma lor. Si eu le-o trag cum ii prind, dar totusi nu toti sunt incompetenti si majoritatea au sefi care abia asteapta o scapare din asta 🙂

  7. OK. Promit ca nu ma mai iau de jurnalisti 😀

    Raspunsul la intrebarea mea, pe scurt, inteleg ca e: s-a dus frumos acasa, fara sa scrie despre imbecilul respectiv si fara sa le arate oamenilor cat e de iresponsabil omul care ne reprezinta.

  8. Asa cum a spus si Florin cu aroganta asta am nenorocit poporul. Sincer guvernul nou format cred ca o sa duca tara de rapa !

  9. atat timp cat toti au gandire social democrata nu avem ce face. Aici ma refer la toate partidele nu doar PSD, hai sa fim seriosi, comunisti au fost si vor fi si in viitor, din toate punctele de vedere

  10. somnulescu, unde vezi tu gandire social democrata in ce a facut tipu’ ala? Atitudinea aia nu e nici sociala nici democrata. In Romania NU exista social democrat, decat cu numele.

  11. Imi pare sincer rau ca am ratat faza cu aroganta domnului, insa, din ce am auzit pana acum:
    -este un tehnocrat, f bun profesionist, la un minister unde intotdeauna s-au tras sforile.
    -este apreciat de toate partidele
    -trecea printr-o faza nasoala, dupa ce fostii colegi PNL-isti l-au atacat in direct la TV.
    -nu are exercitiul relatiilor cu presa, pt o imagine buna.
    Hai sa incercam sa credem ca trecea prin momente nasoale, dupa cateva zile tensionate, si s-o fi pierdut si el. Ramane de vazut daca ma insel, da sincer, in naivitatea mea, pare o figura placuta in acest guvern.

    PS Despre domnul de la Sanatate nimic de zis?

    PPS Catalin Predoiu are un cv destul de interesant:
    https://ro.wikipedia.org/wiki/C%C4%83t%C4%83lin_Predoiu , asa ca, hai sa-i dam o sansa.

  12. La cat de rosu e in obraji,ori avea emotii,ori consumase ceva inainte de discurs.
    @Aurel63 nu vad nimic interesant in cv.Ce vrei tu sa zici prin interesant?Realizari fantastice nu am vazut,iar de la un ministru,am asteptari mari.Poate ca avocat l-as angaja la nevoie,dar ministru,no way.

  13. Dojo, sa nu uita un lucru: omul asta este fostul si de astazi actualul ministru al justitiei.
    pe de alta parte nu stiu cat de arogant este…
    i-am dat o bila alba cand am vazut ca luni de zile nu a aparut in presa si am sperat sa isi faca treaba. Nu stiu ce a facut. insa pentru ca si-a abandionat colegii de partid doar sa ramana in fucntie ma face sa ma indoiesc de moralitatea lui… insa morla si politica nu sunt doua cestiuni complementare si mai curand opozante.
    pe de alta parte s-ar putea ca omul sa aibe un proiect propriu si vrea sa il finalizeze. desi ma indoiesc.
    @ aurel: se vede ca nu se descurca cu presa… nici nu a fost promovat de PNL. sa nu uitam ca la televiziuni partidele decid cine merge la Tv si cine nu…

  14. @limpede : Si ce daca-l da afara ? Mare minune. Doara si inainte de a fi ministru, n-o fost ministru. Nu-i scoate un rinichi, nu-i rade sprancenele.

    Ce, ii asa ca rapciuga sa nu fii ministru ? Uite ca eu nu-s si inca n-am murit din asta.

    Nu pare ca ii frica de Basescu, pare mai degraba ca ii frica de el insusi. Ceea ce e trist rau.

  15. E uluitor ce personaje apar in fruntea ministerelor. Ma intreb daca n-ar fi o idee buna ca alegatorii sa stie inainte de vot care vor fi propunerile pentru guvernare ale partidelor.

    S-ar limpezi multe ape.

  16. Aveam o impresie buna despre Catalin Predoiu. Zamfirescu Racoti Predoiu este casa de avocatura la care este asociat si cu care compania la care lucrez a colaborat. Unii oameni poate sunt buni doar in anumite domenii. Nu cred ca este chiar corigent la relatiile cu publicul. Cine stie, interesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.