Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mr. Preda Iulian

.. cu dedicaţie, că tot insişti să înfigi în comentarii linkul tău de 2 lei.

Dacă tot ai poftă să faci kickstart la un site, comentează normal şi pune la URL linkul tău. Orice altceva este spam şi dovedeşte că mai ai multe de învăţat în ceea ce priveşte “neticheta”. Bă, voi chiar credeţi că toţi sunt proşti şi abia aşteaptă să vă facă trafic din spamul vostru?

PS: nu te obosi să răspunzi, că oricum nu te voi publica. De sanchi.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Apropo de spamuri… Pe mine m-a deranjat un alt lucru…
    In urma cu ceva timp, prin mai-iunie, faceam reclama la un anumit site… era de fapt o reclama oarcum indirecta, in sensul ca am scris o serie de 7 articole pe o tema data, tema in oarece legatura cu site-ul respectiv. Sincer vorbind, eram obsedata sa scriu bine, dar cu mult mai obsedata sa obtin cat mai multe comentarii la articolele respective, comentarii care.. sa nu fie ale mele si sa fie cat de mult “trase la tema”… In final n-a fost sa fie… dar nu este asta problema… Cel mai mult m-a deranjat ca primeam, tocmai la acele articole (“ghinionul” era ca articolele respective erau, timp de mai multe zile uneori, ultimele postate, deci “in capul blogului”) comentarii de genul: “Nu vrei sa facem schimb de link-uri?”
    Pentru Dumnezeu, mi-am spus, dar pe blog am niscaiva date de contact, as fi putut primi un mail cu doleanta respectiva si i-as fi putut da curs. Sa nu existe, totusi, o minima doza de bun simt si civilizatie pe net?

    • Nu, unii pur şi simplu nu au deloc bun simţ. Chiar zilele trecute am primit un mail în care un nenică mă ruga să facem link-exchange. Asta, în condiţiile în care pe pagina de contact este specificat clar, alb pe negru, cu scrisul îngroşat, că orice mail cu caracter publicitar şi orice cerere de link-exchange se consideră spam şi se marchează ca atare.

  2. Eu zic ca rasebo e un pic cam prea drastic. Oricine pleaca de jos si vrea sa ajunga sus. Dar cand limitele bunului simt sunt depasite precum domnul mai sus citat, atunci iti vine sa-l trimiti .. pe unde a iesit.

    Bine tu dojo..dar tot nu cred ca era nevoie sa-i faci un post pentru asta 😛

    • Sunt eu drastic pentru că am specificat că nu doresc să fac link-exchange, sau pur şi simplu sunt neismţiţi cei care-mi trimit mail-uri, deşi ştiu clar că nu vreau să aud de ofertele lor?

  3. Probabil ca domnul a deranjat prea mult, mult prea mult…
    E adevarat, cu totii am fost candva jos si am vrut sa ajungem sus. Si probabil ca multi am fortat nitelus (mai mult) nota. Dar cei care au avut catusi de putin bun simt au reusit sa se replieze inainte de a deranja prea tare.

  4. de ce tii sa te enervezi de lunea !? n-ai suficient de multe pe cap de iti pui mintea cu toti ne-educatii !?!? pot sa pun pariu ca habar n-are ce e aia “neticheta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.