Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

My Feed Reader

Am prins si eu prima leapsa din scurta mea cariera de blogger de la Jimmy … se pare ca am vazut destul de tarziu articolul, pentru ca-s o cascata. Daca doriti sa ma “lepsuiti”, trebuie sa imi dati si un sut in fund, sa vad si eu ce se intampla, pentru ca am si eu momente de “gasca” 😀

No, hai sa comentam despre feed reader.

Nu cred ca am asa ceva. Singurul attempt de genul asta este google reader sau cum s-0 chema minunea aia. Problema este ca si asta necesita timp si atentie si am inceput sa prefer sa vad blogul, nu neaparat sa stau dupa feed.

Asa ca la mine nu prea merge faza cu reader-ele .. am in bookmarks blogs interesante, vizitez aproape zilnic cele din blogroll-ul de aici si din lista de comentatori de top .. Daca s-a scris ceva nou, citesc, daca nu, close window.

Dau si eu leapsa celor care inca nu au fost tag-uiti … voi cei feed reader folositi?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. Eu folosesc un blog 100% cu RSS facut de mine. Nu am timp sa citesc zeci de siteuri si bloguri si searchuri, etc….
    Intru pe Rss NEWS, aleg o categorie de stiri care ma intere si citesc ultimele noutati/la ora … sau urmaresc un RSS Agregator facut de mine in Sidebarul din dreapta pe RSS News !!! Cam asta E TOT 😉

    Desigur ca zilnic mai dau cate un ochi la cei din blogrolul meu … am fost cam reticent pana acum in a’mi face prieteni acolo dar, acum mi’am zis ca e momentul sa’mi cresc lista din blogroll si sa nu o mai tin blocata fara sens!

    Cand o deveni mai consistent (blogrollul) o sa’i pun un RSS agrgator si o sa fiu la secunda cu tot ce misca pe la ei fara sa’i mai vizitez decat daca vreau sa comentez ceva din rss-ul respectiv!!!

  2. Eu unul folosesc “Omea Reader”. Mi-a fost recomandat de Jimmy. Nu am mai incercat multe pana pana la el ca sa pot sa fac o comparatie “consistenta”, dar pot sa spun ca nu i-am gasit lipsuri pana acum. Are o multime de optiuni.

    Alta varianta ar fi sa folosesti browserul Flock , are integrat un feed reader dragut, pe care multi il prefera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.