Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

No more braces … adica am terminat cu metalele

Da, maine la 12 merg sa imi scoata aparatul dentar .. am avut numai partial (pe lateral), dar oricum a fost destul de stresant. Acum sunt incantata ca se intra in linie dreapta pentru al doilea sistem pe care il voi avea (Invisalign), dar intr-un fel imi pare rau si de sarmele pe care le-am tinut 7-8 luni deja. Cu toate porcariile in cauza, tratamentul a fost super OK si mai mult decat suportabil.

Maine mi se face amprenta pentru Invisalign si pentru un retainer, ca altfel in 1-2 luni (pana e gata aparatul), ma trezesc ca se duc dintii la locul lor .. Pentru cei care sunt curiosi si interesati de prostiile astea (asa cum am ajuns eu deja), iata si detalii:

– aparatul Damon (metalic) arata … asa .. e din otel inoxidabil si da, atrage magnetul (normal ca am incercat si asta).

– Invisalign este de plastic transparent si nu se vede .. acesta e situl lor oficial pe Romania

– pana vin gutierele minunate, voi purta un retainer care arata asa. Primul model (ala de se cheama Hawley) e cel pe care il am acum, dupa ce termin de tot tratamentul, cred ca voi avea sarmulita din aia lipita de dinti (in partea linguala).

Sunt deci aproape la jumatatea “chinului” si va spun sincer ca MERITA si ca nu e atat de greu. Te obisnuiesti cu minunile alea pe dinti, incepi sa iti ingrijesti dintii tot mai bine, inveti tot felul de chestii interesante si ai sansa ca, dupa 1-2 ani de munca, sa ai niste dinti incredibil de bine aliniati si de frumosi.

Sunt gata deci pentru repriza a doua 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. dacă fac ăştia aparate dentare daimon, cer copyleft.

    da’ stai că n-am prins începutul poveÅŸtii: cum ai ajuns tu să porÅ£i aparat dentar? 🙂

  2. Hi hi .. nope .. e Damon 🙂

    Pai am dintii strambi (de fapt inghesuiti pentru ca sunt mai mari decat pot arcadele mele sa duca) .. asa ca indreptam la ei de zor 😀

  3. Pretul e undeva la 3500-4000 de euro. Tratamentul e diferentiat pe caz si pretul depinde clar si de “gravitatea” situatiei.

    Mai am 5 luni pe partea de sus si arata foarte bine dintii deja. Chiar nu mai recunosti haosul de dinainte 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.