Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pauză de jazz

Pentru ăia 2 cititori începe şirul de scuze şi explicaţii. Voi fi MIA (mising in ecşăn) pentru 3 zile cel puţin pe motiv de jazz. Aş putea promite să scriu în draci, dar ştiu şi eu că nu prea se va întâmpla asta. Mâine seară începe “tămbălăul” şi sunt persoană very importantă în ecuaţie. Adică unul dintre puţinii norocoşi care se poate implica într-un proiect frumos şi pot vedea la “prima mână” ce înseamnă un festival de jazz la care vin artişti de mare calibru.

Dacă sunteţi din Timişoara şi doriţi MUZICĂ, haideţi la Vidu pentru 3 zile de spectacol de calitate. Ştiu că sunt unii care consideră că preţul biletului pe zi sau al abonamentului pe între festivalul e mai mult decât sunt dispuşi să scoată din buzunar, dar sunt muzicieni de valoare pe care merită să îi vedeţi.

Revenind la “durerea” mea, de mâine până luni sunt prinsă în festival şi voi veni pe acasă probabil să dorm. Şi va fi obositor şi frumos, aşa cum a fost şi la Garâna. Corsica mamii este spălată şi parfumată, gata să transporte respectuos muzicieni cu har, până şi eu sunt spălată şi parfumată, ce mai, o minune de fată.

Vor fi 4 zile în total de ture spre şi dinspre aeroport, la masă, soundcheck, hotel, ajutat la faţa locului, vorbit în engleză aproape toată ziua, sunat pe telefon în draci şi rezolvat la secundă orice problemă. Nu, nu se plânge nimeni, aştept aceste momente din vară.

Prmit să încerc să fac ceva poze, deşi probabil că voi, cei care veţi merge la spectacole, veţi prinde mai mult decât noi, cei din organizare. Lasă că se pot vedea înregistrările.

PS: iote şi programul “fiestei”.

PS2: Euro Jazz Innovators .. pe câţiva deja i-am văzut la ediţiile anterioare sau urmează să ne delectăm cu muzica lor de mâine pănă duminică.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

10 Comments

  1. Succes cu organizarea 🙂

    PS. Daca eu sunt unul dintre aia 2 cititori, cine e al doilea?

  2. Probabil eu 😀

    Merci de urare .. speram sa fie bine. Eu sunt o mica rotita din angrenaj, dar incerc si eu sa fiu utila

  3. Heh, uite că ai 3 cititori. 😛

    Multă baftă cu festivalul. Am fost şi eu pus într-o situaţie similară, numai că la o scară mult mai mică. Oricum, nu uita să te şi distrezi. 🙂

  4. Ei bine, de acum 5 😛
    Si daca as fi fost din Timisoara sigur as fi venit pe la festival, dar n-a fost sa fie. O sa ascult jazz pe radio deocamdata.
    Have fun!

  5. @Nebuloasa, ori pentru ca esti prea stresata de vecinele tale ( stii tu ce zic) sau poate ca muncesti prea mult.
    @Dojo felicitari pentru tema blogului. Imi place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.