Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pe cine suni?

Se intampla atatea lucruri .. esti pus in atatea situatii .. cand iti este bine sau nu, este atat de placut sa poti impartasi. Acum sunt bucuroasa cu premiul I la bloggeri.ro .. am aflat dupa ora 11 seara, dar trebuia sa ii spun cuiva. Am sunat-o pe adi si i-am spus despre ce ma face acum fericita. Am bombanit impreuna tot felul de chestii de-ale noastre, am sarit in sus de bucurie.

Am vazut apoi ca iubi este pe gmail. L-am sunat si pe el. Sa stie ca sunt fericita.

Si acum m-a “lovit” ideea asta: PE CINE SUNI? Atunci cand ai o problema? Atunci cand trebuie sa iti strigi bucuria?

Ce bine ca exista ei: iubitii si prietenii adevarati. Ce bine ca poti sa primesti un “ura” de la ei sau un “hai ca vin imediat, stai linistita”, atunci cand simti ca s-a dus pe copca linistea ta.

Acum cateva zile cainele meu a fost bolnav. Ieri inca trebuia sa mergem la medic, si repede inca. Am sunat-o pe adi disperata, am trezit-o din somn si i-am zis “trebuie sa ajung cu Juni cat mai repede la doctor, ii este rau”. Nu am apucat sa ii mai explic multe, ca mi-a retezat-o cu un scurt “stai ca ma imbrac .. vin imediat”.

Suntem multi prea “puternici” pentru a ne placea sa depindem de cineva. Intotdeauna mi-a placut sa fiu independenta si sa imi rezolv problemele singura. Chiar si cand parintii doreau sa ma ajute, ma incapatanam sa imi duc singura “crucea”. De ceva timp insa vad cat este de bine cand ai pe cineva sa prinda de un “capat” si sa te ajute ..

Este o senzatie deosebita: ai o problema, esti trist, esti atat de bucuros, incat simti ca “explodezi” .. atunci pui mana pe telefon si suni .. si de la celalalt capat al firului acel cineva deosebit iti spune: “Super, bravo” sau “las’ ca se rezolva. Hai ca vin pana la tine”.

Tu ai pe cine sa suni?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Felicitari pentru premiu. Ce-ai castigat? :))
    De sunat sun un prieten sau o prietena, depinde care este primul in agenda.

  2. eu te sun tot pe tine 😀
    si e bine ca suntem aproape ca ne putem vedea repede daca e nevoie.
    ma bucur cand pot fi de ajutor si la fel ma bucur cand sunt ajutata 😀 hihi

  3. Da, din fericire am 3 prieteni care s-au dovedit a fi adevarati. Sunt alaturi de mine la bine si la greu, la fel cum sunt si eu pentru ei 🙂 La acesti 3 prieteni nu am pus si pe jumatatea mea, care ma ajuta si ma asculta in fiecare zi, saracutul 😛

    PS: Felicitari pentru premiu

  4. Da, am pe cine să sun și cui să-i spun ce mă frământă sau ce mă face fericită în momentul ăla. Vai de cel/ cea care trebuie să mă asculte, am niște manifestări … Dar îmi sunt prieteni și trebuie să mă asculte. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.