Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pensii private

Daca mai aud mult astea doua cuvinte impreuna, cred ca sar la gatul cuiva. Pornind de la banner-ul urias de la Aviva care se lauda ca poate maine rahatul ala de hartie va mai exista in timp ce eu .. maybe not sau de la tot felul de flyer-e neinspirate (cu carje, proteze etc.)  toata lumea a innebunit cu asta. Toti vor procentele alea amarate din salariul meu si al tau.

Acum cateva zile bune fata de la BRD imi zambea intelegator (iar aveam o mie de chestii de facut la banca) si imi spunea destul de timid, ca si BRD-ul face pensii private. Mi-a placut modul de bun simt in care mi-a vorbit despre asta si am dat primul set de “subsemnata” prin care imi declaram interesul.

Am aproape toate conturile in BRD si sunt foarte multumita de ei. Era foarte clar pentru mine ca nu mai alerg ca prostu’ la alte banci .. asa ca acum 3 zile am semnat cu ei. Peste cateva ore ma suna un amic, cu care nu am mai povestit de hat bine, care ma intreaba daca nu doresc sa semnez cu ING-ul, ca nevasta lui are formulare din alea. Un pic usurata am recunoscut ca deja “mi-am vandut sufletul” altui diavol 😀

Este aproape insuportabil. Inca apar reclame, inca te mai opresc vecinii sa te convinga sa mergi la ING. Ce naiba? Au angajat astia pe toti indivizii pe post de “comisionari”.

Voi cu cine ati semnat?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. N-am semnat momentan. Dar nici nu am de ce sa semnez. O sa-mi reziliez contractul zilele astea si nu o sa am nici un “suflet” de vandul “diavolului”. Asa ca momentan ma distrez pe seama “pasiunii” investite de catre agentii de pensii private si le raspund sec “no thanks”.

    Mai “penal” e atunci cand ma abordeaza cunostinte (uneori e greu sa le numesc si cunostiinte) si te intreaba daca nu vrei sa devii agent, in “prea-maritul” si “venerabilul” sistem piramidal de acordare a procentelor. Nu-mi ramane nimic de zis in afara de “LOL” (cuvant pe care nu-l suport, dar il mai folosesc atunci cand sunt cinic).

  2. Matusa mea e si ea implicata in chestiile astea, mai exact angajata la ING si pot sa spun ca mi-am inebunit tot familionul (si nu ma refer doar la parintii mei ci toate rudele si prietenii rudelor mele).

  3. mda … si eu am fost rugata si ras-rugata sa fiu agent, ca se castiga bine, ca bla bla bla. Adevarul este ca se castiga FOARTE bine, dar e greu de inteles pentru unii: “nu-mi place sa bat omul la cap!”.

    Este foarte bine sa ai pensie privata. E in sfarsit un lucru bun in tara asta. Ceea ce nu e ok este felul in care esti nevoit sa semnezi. Toata lumea te ia cu dulcegarii, cu minciunele si alte cele. Nu ai cum sa sti unde ti-e mai bine …

  4. Mda, deja ma dispera si pe mine reclamele. Pana si in timpul meciurilor, apare mic scorul Steaua-Urziceni (sau care au jucat, ca nu mai stiu) 0-0 si sub el, mare reclama ING PENSII PRIVATE. Sau GENERALI? whatever… Peste tot numai pensii private… Eu mai am muuuult pana sa trebuiasca sa ma inscriu pt. pensie, slava Domnului 😉 Dar pot sa pun pariu ca unele din aceste fonduri o sa fie tepe!! Desigur nu ale celor de la BRD sau ING, dar sunt si multe fonduri mai dubioase…
    Mama s-a gandit sa se faca agent, si si-a facut contract cu Generali, dar dupa ce-a vorbit cu tata, s-a razgandit in aceeasi zi. Nu de alta, dar e un pic cam aiurea sa te tii de om sa-l freci la cap cu asa ceva. Am un prieten de 21 ani care e agent. A adunat 1 om 😐 Poate are noroc mai incolo, cand o sa se apropie limita de inscriere intr-un fond de pensii, si toti o sa inceapa sa intre in panica :))

  5. Eu nu am treaba cu pensiile private, fiind inca mic insa…cred ca cea mai buna alegere ar fi ING, deoarece e lider pe piata asigurarilor in Romania. Si nu stiu de ce dar imi inspira incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.