Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pitulice

Am trecut prin sufragerie in de la bucatarie spre camera (mi-am deschis o conserva din aia cu mandarine si merg la “cotet” sa mai vizionez niste MASH .. sunt la sezonul 5 din 10 sau 11). La TV-ul (prea mare, dar eu l-am cumparat) e nu’s ce emisiune cu copii care canta. Talentati micutii.

M-a lovit dintr-o data asa o amintire: cuvantul “pitulice” pe care il folosea bunicul meu cand se referea la fetite. Si eu am fost “pitulicea” lui (nu indrazniti sa va ganditi la porcarii, ca a fost unul dintre cei mai de bun simt oameni pe care i-am cunoscut).

.. pitulice ..

A iubit enorm copiii .. si ei l-au iubit mult ..

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Eu am prins si bunici si strabunici si inca’i am (pe unii). Sunt destul de in varsta (~ 80) insa sper sa mai traiasca vre-o 10-20, se tin bine !

    MASH ? de abea acum ? pai asta cred ca a fost si la TV in secolul trecut 😀 !

  2. Eu am prins pe strabunica, dar imi era asa de frica de ea. Cand am crecut mai mare am aflat ca era foarte buna la suflet, blanda,… etc.

    Problema e ca foarte rar iesea din casa (avea 90 si cevea), se imbraca doar in negru si nu vorbea, noi creadeam ca e baba cotoroanta – eram micut, 4-6 ani.

    Bunicii i-am prins pe toti, pacat ca mamuca la care am tinut cel mai mult s-a dus :(, am ramas cu 3

  3. eu n-am prins nici un bunic in viata, doar bunica din partea mamei dar si ea a inchis ochii intr-o zi de 18 septembrie cand eu aveam doar 8 ani…

  4. Super serial, facut prin anii 70; romanii se chinuie si acuma sa scoata un sitcom de calitate: cateodata reusesc, alta data nu…c-asa-i pe la romani (exclusiv divertis si mondenii)
    Si apropo de Mash, de unde se poate face rost de asa ceva? exista vreo reteta minune? dati-mi-o si mie. Si Seinfeld daca se poate.
    Preferabil pe gratis da merge si pe lovele..

    PS Recunosc, e oarecum off-topic, pitulicilor!

  5. hmm.
    amintişi pe Învăţăm de auto-cenzură.
    şi aici ne suspectezi că ne-am putea gândi la alte alea când vorbeşti de pitulice? come on 🙁

    last thoughts : dacă ai şti să cânţi, ar fi bestial. aşteptăm cu sufletul la gură răspunsul, pituliceo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.