Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Prima zi de concediu

Mda, cica’s libera 1 saptamana de la uzina. M-am trezit la 1 aproape .. m-am spalat el fugitivo, m-am imbracat si mi-am scos potaile la pisu. Am reveni acasa, am pornit laptop-ul si am inceput plimbarea prin emails, sites, forums etc.

Dupa care am primit apel de la the boss, ca trebuie sa duc nu’s ce act la uzina. Asa ca tot n-am scapat de o plimbare prin ploaie. Am petrecut dupa-masa muncind pe tot felul de chestii si fiindu-mi imposibil sa ma organizez cat de cat ..

Acum cateva minute m-am intors de la contabila: i-am dus facturile si chitantele pe luna noiembrie, am luat statele de plata de la ea, am venit acasa.

Maine am de intrat in banca pe la pranz sa se opereze minunile alea de state de plata, trebuie sa merg la medicul de familie sa imi dea si ala fisa cum ca-s in deplinatatea scolilor inalte mintale si sa duc actul la job.

God I hate my vacation!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. O pauza? in sfarsit poate reusesti si tu sa te odihnesti putin, sincer iti spun ca nu stiu cum reusesti, de curand ai creat cel de a 22-a adresa pe internet si de toate te ocupi, inca foarte bine, eu cred ca mai ai nicte spiridusi care te ajuta 😛 , ca altfel nu vad cum de reusesti ;))

  2. Stai linistit ca the concediu a fost luat strategic pentru a termina de codat niste situri pentru clienti si pentru a pune ordine in haosul din porcofoliul personal. There’s no time for relaxation. Concediile sunt pentru munca 😀

  3. HAHA, ma amuzi. Inc-o workaholica! Doamne..e plina blogosfera de ele si de ei! :))

  4. Nasol… ar trebui sa iti iei un concediu si sa pleci pe o insula pustie undeva, unde sa nu te gaseasca nimeni. Poate asa vei reusi sa te odihnesti…
    Cat despre seful tau, nu a putut si el sa iti ceara actul inainte de concediu? Urat din partea lui

  5. Si eu sunt in vacanta.
    Ceva mai devreme decat restul elevilor, ceea ce-mi acorda mai mult timp la lenevire.

    Acelasi copil care leneveste mult,
    Andu.

  6. Lala,… de asta exista sefi. Sa te bata la cap si pe patul de moarte daca se poate 🙂
    Cat despre insula pustie… sa nu pleci fara laptop! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.