Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Shopping si drinking la nivel inalt ..

Nu, n-am luat masa cu Basescu nici cu fiica-sa plina de succesuri, dar am vazut progresuri astazi de doua ori. Ne plangem cu totii de cei care trebuie sa ne serveasca (suntem doar clienti) si se poarta cu noi ca si cu niste bucati de rahat. Chiar ieri aveam sansa de a da de o farmacista pissed pe viata, de mi-a luat tot cheful de cumparat medicamente.

Astazi a stat sub semnul bunului simt la vanzatoarele pe care le-am intalnit. Asteptand sa ma intalnesc cu contabilul pentru a lua niste ordine de plata, m-am oprit la Meli Melo in centru pentru o eventuala cordeluta. Planul este sa ma spal si eu prima data pe anul asta pe chelie si sa las parul desfacut, nu in celebra si eterna coada de manz. Nici nu am intrat bine in magazinul cu tot felul de tarcobele, ca ma si ataca una dintre vanzatoare. O fatuca de vreo 18 ani, frumusica si cu un avant pionieresc de m-am si speriat initial .. credeam ca am stricat ceva, de se repede asa la mine.

M-a escortat cu amabilitate in zona dorita si a cautat cu mine o cordeluta asa cum mi-am dorit. La casa alta plina parca de Valium. Cu un zambet larg pe buze si o atitudine din aia atat de placuta, de imi venea sa mai cumpar 10 cordelute.

Am iesit zambind de acolo, total bine dispusa de dovada ca romanul stie sa fie domn, ca nu sunt doar povesti. Peste cateva minute m-am intalnit cu un prieten drag pentru a recupera niste luni bune de povesti (locuieste acum in Cehia, deci cam greu cu barfitul). Mi-a propus sa mergem la Segafredo tot in centru (inauntru, ca era aer si racoare).

A venit imediat o alta tanara de pana in 25 de ani, cu meniurile. Am comandat repede un lapte machiat pe cap de bautor si ne-a adus paharele. A asezat primul in fata lui si dintr-o data a sarit ca arsa. “Vai, ma scuzati va rog. Am gresit .. trebuia primul pahar sa il pun domnisoarei”. Va inchipuiti ca nici nu am observat chestia asta si oricum nu ma omor eu cu uzantele astea de domnisorie. M-a distrat insa “incindentul” si m-a surprins placut atitudinea ei.

… na, ca mai scriu si eu chestii pozitive.

Maine merg insa la banca .. probabil pot schimba tonalitatea, daca se intampla ceva “naspa”.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. O fi fost toate proaspăt angajate. 🙂 Nu îți faci iluzii după câteva luni vor fi toate pline de sictir… 🙁

  2. Chiar sper sa nu isi piarda “suflul”. chiar a fost o placere sa ai parte de asa ceva. Am vazut si tinere deja sictirite de viata, dar sper ca astea sa isi mentina “tonusul” cat mai mult posibil 😉

  3. Am citit pe diverse forum-uri tineri entuziasmati de ceea ce faceau… sictirul si proasta servire aparand dupa ce seful/patronul ii punea sa faca diferite alte munci: curatat WC, spalat masina, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.