Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

SufletPereche.net

Reteaua Dojo Design cuprinde si un site mai “special”. Este un proiect pe care nu l-am inceput eu personal, ci l-am preluat.

Acum cateva luni am gasit pe Seopedia un anunt al unui baiat de prin Moldova, ce vindea acest site: sufletpereche.net .. era un portal de matrimoniale cu cateva profile puse pe el. Nu stiu sincer sa spun de ce l-am cumparat. Chiar nu ma pasioneaza aceasta nisa … poate am simtit si eu nevoia sa fiu un antreprenor adevarat, care mai si cumpara situri gata facute, nu doar le creeaza de la zero.

Pretul a fost OK .. 15 euro. Nu neaparat o suma mare, pentru ca oricum situl era micut. Baiatul a fost un dragut .. am platit la banca, l-am contactat in privat si i-am zis ca am platit si mi-a dat acces de admin. Mi-a trebuit putin pana sa intru in admin panel si sa iau ce ma interesa .. baza de date, ca in rest era totul OK.

Dupa ce am instalat scriptul, osdate, mi-am dat seama cat de “naspa” este situl. Rula pe un skin default, dar asta nu m-a deranjat, pentru ca oricum nu imi placea design-ul si orice site detin beneficiaza de re-layouting incat sa imi placa mie.

Am inceput skinning-ul pentru osdate si m-am dat cu capul de toti peretii. Pana si cele mai prost codate situri din viata mea (si chiar sunt ingrozitoare la cod) nu sunt atat de aiuristice ca si osdate. Oricum… am reusit sa pun un layout si sa incep munca de promovare.

V-am spus insa ca un portal de matrimoniale NU IMI PLACE. Mi se pare frivol si .. inutil .. sa o zic pe-a dreapta.

Asa ca, dupa ceva timp in care am cam ignorat situl, am avut o revelatie.

Revelatia a fost urmata de un apel telefonic catre aadryanaa, care a mers cam asa:

eu: ceau adi .. ce faci?

adi: sunt acasa

eu: mi-a puscat o idee in creier despre sufletpereche.net .. ghici ce se va intampla cu el ..

adi: il faci forum?

Era clar ca asta stiu sa fac: forumuri .. sunt mama lor .. in loc de un portal imbecil de matrimoniale, care oricum nu ar avea nicio sansa, pentru ca il urasc eu din fasa, am prestat repede un forum. Functioneaza pe myBB si are skin-ul initial, bibilit insa ceva mai mult.

Ce este mai special acum la acest proiect? Este unul informativ, cred deci mai util. Iata care sunt “valentele” sale:

  • se discuta despre dating: cel “online” si cel “normal” .. avem si 2-3 articole cu sfaturi despre problema asta
  • povestim despre viata in 2: cu problemele si bucuriile in cauza
  • se urmareste constientizarea importantei contraceptivelor: avem deci si o misiune informativa
  • doresc educarea tinerilor in acest sens: de la sfaturi pentru prima noapte de dragoste pana la informatii despre cum sa evite anumite neplaceri, cum sa se fereasca de boli cu transmitere sexuala etc.
  • sa cream o comunitate deschisa, in care membrii sa gaseasca un umar sa planga cand au probleme in dragoste, sa se laude cu viata lor sentimentala atat de buna, sa ofere sfaturi.

Discutiile mai “sensibile” sunt ascuse vizitatorilor, exista si un forum special pentru majori, in care se discuta despre “actiunea din budoar”. Avem pentru minorii interesati de asta o categorie cu informatiile necesare pentru prima lor experienta.

Incercam sa imbinam educatia sexuala (care nu prea se face in tara asta) cu discutiile despre cum sa iti pastrezi o relatie la un nivel ok, ce greseli de relationare sa eviti etc.

Cam asta este povestea pentru SufletPereche.net .. sunteti oricand invitati sa aruncati o privire. Avem membrii de toate varstele: de la 14 ani pana mai sus 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

  1. Sa stii ca nu ma marit cu tine, oricat de mult ma complimentezi 😀

    On a serious note; multumesc pentru apreciere 😉

  2. cu mine sigur ai spune “DA” dar, din pacate’s ocupat deja 😀 … am si io unu de matrimoniale (teador.ro) insa e cam ignorat in ultimul timp: sunt prea ocupat ! … e totusi buna ideea cu forum, cred ca e mai versatil !

    Cand am cumparat pe al meu, se fac in curand 2 ani 🙂 am facut o lista cu vre-o 20 de nume de potentiale domenii, am dat un mass la prieteni si am intrebat care sa fie, in ordine primele 3 favorite.

    Am dat banii pe el si a stat pana acum 3-4 luni cu NIMIC pe el … din lene cred.

  3. buna ideea cu forum, mult mai oki decat site de matrimoniale. poate il puteai face site in loc de forum. site cu articole si continut, la care sa atasezi un forum.
    ps: ce plugin folosesti pentru linkuri, ca sa le faca stilizate asa?

  4. “Sa stii ca nu ma marit cu tine, oricat de mult ma complimentezi” :)) E si asta ceva.Oricum cred ca SufletPereche.net e doar o mica parte din reteaua ta de website-uri :))

  5. Sa stii ca ai dreptate .. este a 20-a parte 🙂

    Inca mica fata de altele, dar nu ne grabim niciunde 😉

    Bun venit pe blog.

  6. Wow. Da, e plăcut. Skinul e super cu cafeaua roz 😛 Baftă cu el. Eu m-am băgat acum şi pe unul în engleză. Sper să iasă ceva frumos, are toate şansele.

  7. Cam tarziu am ajuns pe aici. 🙂 Vad ca site-ul nu mai merge. 🙁 Aveam si eu niste idei despre un site de matrimoniale… Acum ca ai abandonat proiectul sau nu stiu ce ai facut cu el… desi ideea o tin ca poate iti vine mintea la cap. 😉 Nu te cunosc, dar din cate te-am mai vazut pe alte bloguri… mi-am facut o parere desi nu te-am abordat pana acum… Mai departe… cine stie… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.