Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Suntem egali in fara legii .. unii sunt insa mai egali decat altii

O chestie care m-a stresat astazi. Ma intalnesc cu o cunostinta, plina de fite, masina “tare”, “gagica” unuia cu bani si afaceri bine infipte. Furioasa foc:

“Auzi ma, ajung la nu’s ce intersectie, aglomerat, intorc pe linie continua, peste cateva sute de metri ma opreste o patrula:

– Domnisoara, ati fost filmata in timp ce incalcati linia continua, ati primit amenda “x”, platiti in 48 de ore etc.”

Ce credeti ca face eleganta faptura? Suna la nu’s ce mare goanga de la politie si incepe sa il faca pe asta cu ou si cu otet ca a fost vezi doamne amendata. Raspunsul lui “da-l dracu de tampit. E si asta un agent nou. Las’ ca rezolv eu problema.”

Nu dom’le de la IPJ Timis. Idiotul ala de agent nou isi facea job-ul. Nu este el de vina ca pipita n-are chef sa stea la semafor. In momentul in care incalci o regula de circulatie asteapta-te la consecinte. Asta este .. poate ca in momentul ala pentru ea era mai bine sa ia amenda decat sa intarzie poate la o intalnire importanta. Ai luat decizia de a incalca linia continua, poate ai motive clare. Dar si pregateste-te pentru consecinte.

M-a enervat atitudinea ei si bineinteles servilismul unui om care APARA LEGEA.

Ratatii naibii!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Perfect de acord cu tine, astia daca cred ca au bani, le vine totul la picioare. De-ar fi tara asta macar la jumatatea Sloveniei, nu si-ar mai da aere asemenea oameni.

  2. Asta e românia..Oricum eu în locul poliţistului m-aş duce la şefu’ al mare la bucureşti(i-aş da telefon) şi sigur n-ar mai comenta nimeni..Apropo ai greşit titlul..scrie fata nu fara

  3. pffffff, asta e doar inceputul;

    Eu dau peste chestii de genul lunar, sau chiar saptamanal … cum a spus si Mihai: “Asta e Romania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.