Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ti-ai indeplinit obiectivele pe anul acesta?

Luna ianuarie vine cu aşa numitele New Year’s Resolutions, micuţa listă de fapte măreţe pe care le vom îndeplini în următoarele luni. Model urmat deja de unii, convinşi că mai trebuie şi un plan în viaţa asta.

Mai avem o lună şi jumătate din 2011, deci ne cam apropiem de ‘deadline’. În noaptea dintre ani, dacă nu vom fi amorţiţi de alcool, gândurile ne vor alerga spre lunile pe care le-am trăit de la Revelionul anterior într-o adevărată succesiune rapidă de imagini, mai ceva ca la Hollywood.

Am fost încântată de finalul lui 2010, pentru că a fost un an superb pentru mine, raportez că şi acesta pare a fi unul deosebit. Mi-am planificat să fiu mai organizată, să câştig mai bine, să-mi organizez reţeaua de situri, să economisesc. Mai am de pus nişte bani la ‘saltea’, dar totul arată deja mult mai bine decât în alţi ani. Am reorganizat reţeaua, am închis situri, am făcut ‘upgrade’ la unele etc.

Mă bucur că mi-am pus nişte chestii în cap anul acesta, pentru că aşa pot vedea cum stau acum, după aproape 12 luni.

Voi aveţi asemenea obiective? Cum staţi cu îndeplinirea?

[poll id=”32″]

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

18 Comments

  1. Dacă ar fi să vorbesc amar, aş spune că pe anul 2011 mi-am propus să supravieţuiesc şi am reuşit… Revenind la un registru pozitiv, cum imi sta in fire, pot să spun că am sfârşit anul 2010 şi am început anul 2011 sub semnul unei schimbări care pentru mine a fost chiar o dezrădăcinare. Nu mi-am propus atunci nimic, am făcut doar eforturi să mă adaptez şi să trec cu bine prin această încercare, amplificată de apariţia unor boli şi decese în familie. Cred că am reuşit să ies întreagă din toate astea.

  2. Nu, n-am reuşit multe din ce mi-am propus. Am terminat anul prost, l-am început pe 2011 cu supărările lui 2010 şi anul a tot continuat să fie mult sub aşteptări.

    Dar nu dezertez, la anul va fi mai bine!

  3. Nu aveam o lista prorpiu zisa, imi doream doar sa slabesc. Un pic mai mult. N-am reusit sa slabesc, dar m-am lasat de fumat si m-am apucat de alte lucruri, de care nu credeam sa ma apuc vreodata. Cum ar fi sportul, miscarea… La anul voi fi mai riguroasa, sper, cu New Year’s Resolutions! 🙂 🙂 🙂

    • Pai sa vedem cat de nasol a fost: lasat de fumat, super tare. Inceput sport, la fel de tare. Io zic ca anul viitor sigur va aduce si niste kile in minus, daca se merge pe bunele obiceiuri de anul asta 🙂

  4. mi-au iesit toate mai putin pe plan sentimental… dar mai e o luna si ceva trebuie sa trag tare :-P, poate indeplinesc toata lista.

  5. Lipseste optiunea cu “Am baut prea mult in seara de revelion si nu imi aduc aminte ce obiective mi-am stabilit” 😀 Glumesc, evident. La mine s-au indeplinit cateva (apucat de sport, apucat de blog, apucat de emigrat)dar mai erau multe pe lista care nu s-au indeplinit inca si care nu cred ca se mai pot indeplini intr-o luna.

  6. Am inceput anul cu planuri mari…era si cel mijlociu acasa cu sotia, ne faceam planuri mari…apoi …a dat bir cu fugitii si m-a daramat, la propriu.M-am ridicat “de jos”si am luat-o de la capat.Am avut anul acesta o problema de sanatate a celui mare, s-a rezolvat . Mai am un hop la fel la anul ce vine.Ceva prin casa, s-a materializat la 30%.Anul ce vine termina fata masterul si trebuie rezolvate mai multe…Planuri am multe…dar ma “darama”neprevazutele…ma ridic si o iau de la capat.Am speranta ca voi reusi sa fac fata…

  7. Cred ca planul meu ramine acelasi de la an la an: incearca sa faci totul perfect chiar daca stii ca asa ceva e imposibil (ca asa e in kendo 🙂 daca pot sa parafrazez)

  8. Am bifat cam 60% din obiectivele impuse si cred eu ca e bine mai ales ca lucrurile nu au mers exact cum mi-am programat (niciodata nu merg 😀 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.