Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Timisoara – Berlin III

Chiar nu aveam niciun chef de plimbat. Era frig si ploua destul de tare. Este clar ca asta nu este o vreme propice unor plimbari prin oras, dar pe alta parte eram foarte curiosi sa vedem cat de cat acest oras. Au fost multi care ne-au spus ca Praga este magnifica .. acum incercam sa ne convingem, in ciuda vremii oribile.

Nici nu am iesit bine din masina, ca BaniVechi a gasit un canal .. cu un capac superb. Am mai gasit chestii de genul asta si in Ungaria sau Germania. Sunt se pare destul de bine prinse in carosabil, incat sa nu le fure tiganii 😀

Urmatoare faza a fost sa mai pozam raul si ploaia … pe malul celalalt se vad cladirile magnifice din Praga, zona veche.

Am aflat ulterior ca suntem aproape de Centru si de unul dintre cele mai vizitate poduri din Praga: Charles Bridge .. este sub protectia UNESCO si plin de statui. Absolut superb. Iata inca o fotografie, de data asta chiar cu faimosul pod, inainte de a ajunge la el.

Inainte de a incepe calatoria pe Charles Bridge am trecut printr-o zona “rezidentiala”. Un parc foarte curat si destul de mic iar apoi cateva cladiri de “moda veche” toate curate si intretinute. Ne-a atras atentia o icoana “innecata” de flori de pe o casa si acea usa micuta cu balcon de fier forjat. Nu stiu cat este de utila, dar arata bine.

Mai departe va povestesc despre plimbarea prin centrul orasului si voi incerca sa ofer si niste fotografii relevante 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Esti un dragut. Iti spun ca nu eu am facut pozele, ca de obicei daca ma pun la asemenea chestii ies numai miscate si imposibil de folosit. Din pacate sunt zero la asta .. jumatatea e “geniul” 🙂

  2. Chiar se merită să scrii pe toate pozele pe care le faci adresa siteului tău? M-am gândit ÅŸi eu de câteva ori… întotdeauna mi-a fost lene..

  3. Astea-s pozele noastre personale. Facute pe ploaie, cu picioarele ude si inghetati .. si daca se vor gasi unii care sa le “imprumute” (ca asa e romanu’), macar sa aiba ceva de lucru 😀

  4. Excelente poze. Mai ales capacul de canal m-a entuziasmat. Am auzit chiar cateva povesti de la batranii colectionari din oras cu o persoana care colectiona capace de canal vechi (anii 1920) mergand prin centrele de colectare de fier vechi….pana in moemntul cand personalul s-a prins cu cine avea de a face si preturile au crescut simtitor.

    Mai vrem poze….Eventual cateva de la Numismata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.