Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Timisoara Jazz Festival – Balanescu Quartet

Din pacate, oricat de mult mi-ar placea sa pot face o “cronica” de festival, e cam greu, ca am vazut prea putine. Vineri nu am putut merge, ca eram la “uzina”. Ieri am prins primul spectacol, Balanescu Quartet – spectacol multimedia “Maria T” (Tanase) .. absolut magnific. Dupa asta am ramas backstage sa poata artistii sa ofere niste interviuri si apoi am plecat la masa.

Am si de data asta deosebita placere sa ma ocup de cate o trupa, ieri am avut treaba cu trupa lui Balanescu, azi il voi cunoaste si ghida pe Ulf Wakenius. Bineinteles ca iar pierd din spectacole, dar e placut sa fii “bagat in seama” prin organizare.

Ieri a fost o zi foarte reusita zic eu. Vineri au fost mici probleme cu indivizi care au fumat in sala (cat de cretin sa fii sa faci asa) sau au mancat ca la film. Este clar ca romanu’ nu prea da des la teatru, de nu stie niste reguli minime de conduita. Asta l-a facut pe “mosul” Florian Lungu sa le zica asa la obraz ca am aprecia daca nu ar transforma sala in cantina sau nu i-ar da foc. Asta m-a facut sa glumesc ca pana la urma si Smoke on the Water a fost compusa, inspirata fiind dintr-un accident “piroman”, la Montreaux Jazz Festival. E clar ca suntem in Timisoara, dar genul muzical “pusca”. Fereasca-ne sfantul, ca ardem ca niste sobolani acolo.

Dupa spectacolul lui Alex. Balanescu faceam cu totii glume proaste, ca putem inchide festivalul, oricum au meritat biletele, sau ca artistii ceilalti pot pleca acasa 🙂 … sunt convinsa insa ca si ceilalti planificati in acea seara au smuls aplauze in picioare si poate cate un encore. Este nemaipomenit sa vezi la ‘munca’ asemenea artisti plini de talent si de viziune.

Azi sunt lenesa la postat, in 2 ore plec la aeroport din nou.

VENITI la Festival. Nu stiti ce pierdeti 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.