Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Uf, bancile astea

Dupa cum stiti din postul anterior, joi am achitat avansul si tot felul de taxe pentru micuta mea Opel Corsa. Am facut plata in cauza in mai putin de 1 ora de la primirea facturii de la UniCredit Leasing. Normal ca bancile nu pot fi si ele atat de prompte, ca doar nu au niciun interes.

Am vorbit azi-dimineata cu nenea de la Autoglobus, care se ocupa de comanda mea si care primeste deci comisionul pentru vanzarea masinii si mi-a spus ca inca nu s-a confirmat plata de la BRD la Tiriac. Desi plata s-a facut joi dimineata, cele peste 110 milioane de lei vechi inca nu figureaza in cont. Desi m-am dus in dinti cu ordinul de plata (foaia a doua) atat la cei de la leasing cat si la Autoglobus, cei cu leasingul nu au voie sa inceapa miscarile de inregistrare si de pregatit asigurarile (ceea ce imi permite sa iau “copilul” acasa) pana nu se vad in contul lor banii.

Asa ca asteptam cu bucurie. Chiar daca eu am fost in stare sa trimit peste 3000 de euro in cateva minute in contul lor, pana se vad banii mai trece niste apa pe Bega. Ador sistemul bancar din tara asta.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. coaja lor de bancheri! ei nu stiu cat de tare iti doresti tu sa te lafai in noua ta corsa?
    mergi cu o masinuta de jucarie la ei si joaca-te la ei pe birou! brrrrmmmmm, brrrrrrrmmm! asa poate inteleg 😀

  2. Am vorbit cu iubi si mi-a zis ca e normal sa astept 2-3 zile pentru asta. Andrei, se puteau lua banii in mana si plati la ghiseu. Dar numai gandul ca as avea 3000 de euro asupra mea prin oras ma ingrozeste …

    Vedem maine ce se intampla. Sa imi tineti pumnii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.