Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Uite ploaia, unde-i taxiul?

Ieri seara a plouat in Timsioara. TARE de tot am putea spune. Si ca de fiecare data in aceste cazuri, daca da sfantul sa pleci in oras si doresti sa chemi o masina, mai bine suni la “destinatie” si spui ca nu mai ajungi.

In cateva saptamani am avut 2 ocazii in care s-a demonstrat “falimentul” firmelor de taxi din TM in domeniul asta: intr-o seara trebuia sa ajung repede la TaeBo cu o prietena. Am sunat jumatate de ora pe la toate numerele posibile si imposibile. Pana la urma, nu am mai mers, ca oricum nu ajungeam.

A doua situatie a fost intr-o dupa-amiaza, cand a inceput sa ploua cu 5 minute inainte sa plec la clinica, sa imi vizitez ortodontul. Noroc ca a tinut ploaia numai 40 de minute. Atat timp am sunat si eu pe la toate numerele. Numai cand s-a oprit ploaia, am putut pleca.

Ceea ce ma deranjeaza este ca majoritatea firmelor de taxi au cel putin 6 numere de telefon: de Romtelecom, RDS, Orange, Vodafone, Zapp si Cosmote si poate altele suplimentare.

Ceea ce uita insa este ca au numai 2 sau 3 dispecere, care, chiar daca pot tine cate un receptor la fiecare ureche, nu pot totusi vorbi si gandi stereo.

Asa ca, in momentul in care incepe sa ploua, te repezi la telefon. Nu sa chemi masina, ca nu are rost, pierzi timpul. Ci sa iti anunti in avans intarzierea sau sa anulezi intalnirea.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. Un prieten m-a invatat un “trick” care il pun de fiecare data in aplicare in situati din aceasta, si pe care il stiti si voi probabil. La mine a functionat de fiecare data cand nu gaseam taxi.

    Ce fac? Suni la dispecer, dpui ruta, numai ca spu in plus “ofer 50 de mii”(sau cat esti dispus sa oferi bacsis la taximetrist) si de de obicei timpul de asteptare si sansele de a gasi taxi sunt muuuult mai mari va asigur.

    Acum, sper sa nu va plictisesc cu faze vechi, eu il stiu de cateva luni, si sincer nu-mi dadea prin cap asa ceva. Problema e ca nu functioneaza atunci cand dispecerul nu te baga in seama, dar macar iti “asigura” succesul atunci cand o va face!

    PS: chiar ca a plouat tare aseara. Noroc ca stau aproape de fast-food, ca daca nu… raceam mai rau decat sunt acum 🙂

  2. Nu ne plictisesti, don’t worry 🙂

    Este bun trick-ul intradevar, numai ca de multe ori nu apuci sa vorbesti cu nimeni, ca suna ba ocupat, ba suna a “nimeni nu raspunde”. Si eu mai dau bonus de genul, ca altfel nu se misca nimeni 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.