Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Un blog mai bun (I): vreau sa te cunosc!

Am vizitat sute bune de bloguri româneşti în ultimii aproape 3 ani de când mă ocup de acest proiect. Am avut plăcerea să-i cunosc personal pe zeci de bloggeri din Timişoara sau de prin ţară, am deja relaţii mai strânse cu unele persoane, pentru că am descoperit mai mult decât doar afinităţi de idei. Sunt încă sute de alţi bloggeri pe care din păcate îi cunosc doar din scriitură şi sper că odată vom ajunge să ne vedem “la ochi”. Dacă nu, e bine şi aşa.

Una dintre paginile pe care le vizitez cam de fiecare dată când dau de un articol interesant este cea de “about”.

Sistemul meu “perfectat” de atâta timp este următorul: dau de link, intru pe blog, scanez câteva articole de pe prima pagină, chiar şi a doua. Postez 2-3 comentarii, dacă găsesc că am de spus ceva relevant şi, în timp ce mă bucur că am mai dat de un proiect interesant pe care să pierd timpul, caut deja link-ul către pagina “despre”.

Acolo am şansa de a afla chiar mai multe despre omul pe care îl citesc. Mă surprinde uneori să văd că am anticipat aiurea sexul sau vârsta (mai am şi eu vizitatori care cred că sunt bărbat, deci nu e chiar o chestie imposibilă), îmi place să ştiu ce a mai făcut omul, de unde este etc. Găsesc de multe ori că informaţiile de acolo sunt relevante, pentru că am o idee despre cine este cel care, iată, mă reţine de minute bune de la chestii “importante” şi mă “obligă” prin scriitură să îi acord atenţie.

Am descoperit oameni interesanţi cu acest prilej şi destine frumoase. Mi-a fost chiar şi mai uşor la unele câte o întâlnire să îi recunosc sau pur şi simplu să avem un punct de pornire în discuţie. Sunt bloggeri care iubesc animalele, aşa cum le iubesc eu, unii sunt înnebuniţi după muzica pe care o ador şi eu, alţii sunt poate mari iubitori de ciocolată şi uite că deja am găsit afinităţi.

Nu am putut deci înţelege niciodată de ce pagina respectivă nu ar fi utilizată. Există unii bloggeri care nu o activează, alţii o lasă acolo, dar schimbă propoziţia scrisă automat de wordpress cu ceva de genul “nimic interesant aici” sau orice altă replică de acest gen.

Da, sunt simpatice şi originale într-un fel, POT ÎNŢELEGE asta. Dar, ca proaspăt vizitator, interesat de blog şi, culmea, de cel care-l scrie, aş dori să ştiu mai mult.

Nu e necesar să apară un întreg CV, dar am o plăcere “voyeuristică” de a cunoaşte OMUL din spatele blogului. Îmi place să privesc eventual o poză, să aflu cine e respectivul, ce îl reprezintă. Am observat la marile bloguri de “afară” că nu se trece cu vederea acest amănunt. Se prezintă pe scurt individul, poate călătoria lui de la “zero” la un pasionat de blogging, poate o poză şi alte detalii nu stufoase, dar relevante.

Chiar dacă este “cul” să nu te prezinţi cititorilor, pentru mine, chiar ca şi cititor, pentru blogul respectiv este un minus. În loc de o replică din asta evazivă, mi-aş dori câteva detalii şi nişte date de contact. Dacă tot petrecem sute de ore anual scriind pe bloguri, poate dedicăm 20 de minute unui micuţ articol despre noi.

Cât de importantă vi se pare această pagină? Vă deranjează să nu găsiţi detalii despre bloggerul respectiv? Aţi renunţat chiar voi la ea?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

62 Comments

  1. Mie mi se pare foarte importanta. Pentru ca stiu ca mereu atunci cand intru pe un blog caut pagina in care autorul (sau autorii se prezinta). Si da, plec de pe pagina aia cu o mutrita dezamagita daca nu gasesc informatii. Eu n-am renuntat la pagina aia, dar intamplator am observat in statistici o chestie care mie mi se pare absolut sinistra: pagina de contact are un numar infricosator de mare de accesari, mai mult decat dublu fata de orice alta pagina a blogului… despre mine, reguli, Q&A nu aduna impreuna atatea accesari 😐

  2. Mi se pare de bun simt si mie sa ai cateva detalii despre tine, ca autor. Eu, ca sa fiu sincer, am neglijat mult timp aspectul asta, ca ulterior sa revin la formula paginii Bio (in loc de about, continutul fiind despre mine, ca om, nu ca nisa si/sau abordare) sia paginii distincte de contact, in functie de scopul si seriozitatea problemei pe care vrea cititorul sa mi-o comunice. Am completat astea doua pagini in egala masura din respect pentru cel care ma citeste si vrea sa stie cate ceva despre mine, cat si din respect de sine. La urma urmei, si paginile astea doua pot fi considerate un fel de eticheta in online, nu? 🙂

    Parerea mea e ca o astfel de pagina cum e about sau contact denota seriozitatea si implicarea unui blogger din perspectiva dorintei de a fi cunoscut si personal de cei cu care comunica. Ca atare, mi se pare destul de important sa ai paginile astea facute “boboc”, vorba ‘ceea 🙂

  3. Nu e treaba nimanui cum ma cheama si ce imi place sau displace. Sa zicem ca iti cauti de lucru, iar potentialul angajator gugaleste numele tau si da de blog sau de comentariile tale pe cine stie unde. Si nu-i place ce citeste acolo. Ca e de politica, vreme, religie sau tigani, nu importa ce: nu-i place ceva. Si te-ai lins pe bot. Sau te duci la o banca sa-ti dea un imprumut. Acelasi gugal zice ca intr-un articol ai zis ca-i fxxx in gura pe bancheri cu dobinzile lor. Guess what? Te-ai lins pe bot.
    Etc.

  4. Si da, si nu. Avand in vedere fraudele zilnice pe “net” din cauza datelor personale “gasite” mie mi se pare mai ok sa folosesti un “alias” decat datele personale. Ce mi s-ar parea normal sa fie trecut, sunt datele de contact, mai bine zis o adresa de e-mail, este suficient si “rezumatul vietii” impersonal, dar relevant. Cred ca e o abordare mai “cinstita”.

  5. Eu ma comport in fata unui blog care imi place exact ca si tine, Dojo: caut pagina de about, pentru ca sunt curioasa sa aflu mai multe despre persoana respectiva. Si imi place sa fie completata 🙂

  6. mult timp nu am scris nimic in aeea pagina. apoi am citit si mi s-a atras atentia asupra acestui detaliu si oarecum m-am conformat. am scris ceva, nu mult si poate deloc interesant pentru unii (nr de vizite o confirma 😀 )
    uneori intru si eu pe “about”, dar daca nu este nu ma deranjeaza.

  7. Fiind un blog fara personalitate momentan, mediocru as putea spune, pagina de about nu are nimic interesant…

    M-am hotarat ca asta sa nu mai fie asa si o sa ies si eu din momentanul asta (2 ani) …

  8. Mircea si Kawa nu cred ca in articol era vorba sa iti pui numele si prenumele cat mai ales lucruri usor personale despre tine care sa dea o anumita tenta blogului si sa-l mai condimenteze putin. Tu Mircea oricum scrii o data pe luna deci nu te poti ingrijora prea tare ca ai dezamagi multi oameni ca nu scrii nimic la about :), iar tu kawa daca nu ai idee despre ce vorbesti mai bine nu iti dai cu parerea.

  9. Iar tu brontozaur nici macar nu ai pagina de about, dar esti ipocrita :). Daca ai tu bucurii la putin trafic adus de comentariul ala asta e:).

    • Iti pot recomanda un oftalmolog fenomenal. Nu stapaneste limba romana foarte bine chiar daca e de 15 ani in tara asta, dar ca medic e excelent. Stiu si un neurochirurg bun, insa transplante de creier nu se fac inca. Avand insa in vedere progresele inregistrate in ultimii 50 de ani, poate mai exista totusi speranta si pentru tine. Intre timp, cauta cartea “Daca musti oamenii de cur, s-ar putea sa se scape pe ei…” Poate inveti sa-ti dai seama cand ai ceva maro la bot si nu e ciocolata.

      • Serghei vede ceva ciudat, vaz si io acum. Ai un singur post pe blog (desi stiu ca is multe, ca doar te citesc de hat bine. Ai “resetat” blogul sau doar io vad ciudatenii?

      • Pai de ce, fata draga? Ca “gunoiul” era tare misto. Pacat de atata munca si articolele alea misto 🙁

      • Am dat afara gunoiul din casa in dupa-amiaza asta (de dimineata inca era acolo), dar n-are nici o legatura. Am sters doar toate paginile cu postari de blog. Paginile statice de about, reguli, Q&A si contact n-au disparut nici macar un moment. Probabil ca o sa pun si o postare “administrativa” sau o sa mai adaug ceva la intrebari si raspunsuri. Dupa ce spal podelele si covorasele cu delfini din baie.

  10. Experientele directe cu oamenii care m-au abordat. Acesta este motivul pentru care am ales sa fiu cunoscut doar ca Darael.

    Sincer sa fiu, nu imi pare rau de alegerea facuta si nu cred ca o sa schimb ceva in viitorul apropiat. Din ce vad eu in jur, o autoprotectie minima e ceva firesc, zic eu acum.

  11. eu sunt printre bloggeri din Timisoara pe care nu ii cunosti, inca… >:)

    Eu nu pot sa am blog fara o astfel de pagina, vreau ca lumea sa stie cate ceva de mine, ca daca tot imi fac o reputatie sa nu fie anonima. In plus pagina aceea “Despre…” nu e doar pentru cititori… e si pentru mine sa imi aduc aminte astfel de unde am pornit. 🙂

    Eu consider foarte esentiala pagina si uneori chiar m-a deranjat ca nu am gasit-o pe anumite bloguri, pentru ca eram curios de persoana. Iar o poza poate schimba multe.

  12. Să zic din start că mă enervează fraza ce o întâlnesc pe multe bloguri: Sunt un blogger la început și mai multe puteți afla din articolele mele. Sau ceva aproximativ.

    De obicei, pe astfel de bloguri nu mai revin.

    Și ca să-ți răspund la întrebare, da, și pentru mine pagina în care se prezintă bloggerul e importantă. Îmi place să-l descopăr din capul locului și nu să stau să bântui blogul și sidebarul poate poate zice și ceva despre el. Și-l apreciez pe cel care a ținut de cuviință să zică două vorbe despre el.

    Bine, că de la bloggerițe aștept să văd și o poză, doar așa, pur informativ. 😛

  13. Personal vorbind, am pus cateva date la profil. Inclusiv poza. Asa am constatat cu surprindere ca sunt persoane din cercul de cunostinte care au intrat, mai mult sau mai putin intamplator, pe vreunul din blogurile mele si chiar au citit destul de multe lucruri.
    Daca la inceput am privit bloggingul ca pe un hobby, ca pe un soi de distractie, de a imita/ “maimutari” pe cate un prieten care facea acelasi lucru, am continuat, prinsa de microbul blogurilor, din dorinta de a demonstra ca se poate dezvolta un astfel de hobby. Asa puteam comunica cu prietenii si nu numai, asa puteam impartasi lucruri interesante si altora. M-am gandit apoi ca prin blog se pot promova diverse actiuni sau proiecte interesante si ca aceasta promovare nu se face intotdeauna gratuit, chiar daca se face benevol de cele mai multe ori. Asa mi-am dorit sa demonstrez ca se poate crea trafic destul de mare pe un blog care nu prea permite o dezvoltare masiva si rapida a traficului, implicit ca tot ceea ce postezi pe blog poate fi citit de un numar tot mai mare de oameni, doar pentru faptul ca postezi mult, consistent si inteligent si reusesti sa te strecori, prin comentarii bine plasate si pline de bun-simt pe alte pagini.. Mi-am dorit sa demonstrez asta mai ales intaratata fiind de neincrederea celor ce imi spuneau ca e cumplit de greu, aproape imposibil, sa reusesc sa ma impun pe aceasta cale.
    Da! E bine sa te prezinti si nu doar prin calitatea blogului, ci si prin franturi din viata si personalitatea ta, chiar daca aceste franturi par nesemnificative la prima vedere.

  14. Nu mi se pare importantă. A, dacă dai cu sapa prin online e un must, cred. Nu citesc nici la alte bloguri, nici pe a ta n-am citit-o. Îmi place cum le croşetezi şi basta.

  15. Citind toate treburile astea la tine, mi’am dat seama ca n’am mai trecut pe la pagina mea de “About” de cand am inceput blogul. Pe vremea aceea, gasisem niste descrieri metaforice care se potriveau destul de bine numelui de “Lenebarbie”, dar mi’am dat seama ca e important ca lumea sa stie si cine e Irina. Sunt convinsa ca multi dintre cititorii de bloguri au rabdarea sa citeasca 2-3-4 articole, dar nu sunt suficiente sa’l descrie pe autor. Si mie imi place sa citesc pagina despre blogger si sa descopar omul din spatele lucrurilor pe care le scrie.

  16. Eu bagasem poza (si mult mai tarziu un cont de FB) in urma unor plangeri ”de bine” : cica as fi fost mai batran decat sustineam.

  17. 1. Foarte importanta
    2. Da ma deranjeaza si chiar, am avut cateva bloguri pe care nu am mai intrat din acest motiv (lipasa paginii despre)
    3. O am si nu o sa renunt la ea … nu e un CV, dar sunt cateva lucruri despre mine 😉

  18. @serghei, cred ca ar tebui sa citesti mai bine articolul si comment-ul meu, poate iti pica fisa ce, si de ce am scris. O alta optiune ar fi (avand dreptul meu constitutional de a ma exprima asa cum consider eu ca e cazul), de a ignora pur si simplu comment-ul meu si a trece la urmatorul fara sa ma judeci (in cazul de fata opinia mea), mai ales ca nu cred ca ai citit ce “am eu la about” 😉

  19. Eu vad pagina de about mai degraba ca pe o scrisoare de intentie, decat ca pe un CV al autorului blogului. Ma intereseaza mai putin asl-ul persoanei respective, cat motivatia sa de a scrie, intentia urmarita cu acel blog, ce inseamna scrisul/blogul respectiv pentru el/ea, ce pasiuni are si cat de tare se leaga blogul de acestea etc.

    Daca gasesc aceste informatii, e ok pentru mine. Mai multe n-am nevoie sa stiu, oricum identitatea omului poate fi la fel de bine falsa, ca si poza de altfel, din motive de securitate.

  20. Mie nu mi se pare importanta.
    Oricum mi s-ar parea ciudat sa incerc sa ma definesc cumva. Ce sa scriu? Ca am 36 de ani si ca sunt mama? Cu ce ajuta asta cititorul? Daca as trece acolo in pagina de about tot ce-mi place sau imi displace, intr-o tentativa de a ma defini cumva, ar trebui sa mut tot blogul acolo, in pagina aia.
    Sa scriu doar care-i statusul meu social, iar nu mi se pare important. Sunt doar o “nimeni” care isi varsa prea-plinul intr-un blog anonim.

  21. Desii nu ma consider blogger am o astfel de pagina, nu stiu cati au citito dar stiu ca e acolo.

  22. Dojo draga, as fi vrut sa comentez in legatura cu cea ai scris, dar inainte de asta, vreau sa-i atrag atentia junelui serghei ca nu se cade a jigni o domnita precum Brontozaurel.
    Serghei, iti recomand cate-o gargara matinala cu H2SO4, sa-ti mai speli din ideile astea crete 🙂
    In alta ordine de idei, da, pagina de “about” este prima chestie care o citesc la un blog. Daca cineva isi propune sa scrie ceva in mod public, sa faca bine sa-si asume responsabilitatea, cu tot ce vine ea. Daca nu, exista intotdeauna un caietel ascuns sub paturica, in care poate scrie tot ce-si doreste, fara a fi expus “pericolelor”. Asta daca mamica nu gaseste respectivul caiet… 😀

  23. :)) si eu fac exact la fel cand dau de un blog nou. Ma deranjeaza blogurile fara pagina de about completata sau modalitate de contact. Eu am trecut si nume, si prenume, pana si numarul de telefon… Pagina de about completata mi se pare foarte importanta… ==> credibilitate.

    Ma deranjeaza persoanele care intra prima oara la mine pe blog, lasa comentarii si fac niste presupuneri idioate care ar fi disparut din start daca ar fi citit amarata aia de pagina de about. La fel cum ma deranjeaza cei care se apuca sa-mi ceara adresa de mail sau numarul de telefon prin comentarii sau prin diversi prieteni… in conditiile in care le am trecute pe pagina de contact.

  24. Eu am decis sa contopesc pagina “despre mine” cu cea de “contact”, pentru ca pana la urma, tot la ..mine vrea sa ajunga omul care intra pe acel link. Am pus si regulile casei, si cateva informatii despre persoana mea, chiar si un mic plugin pentru contact direct via Yahoo Messenger 🙂 Desi la inceput nu am gasit ca fiind important, am primit mesaje de la oameni care doreau sa stie cine e in spatele blogului, si atunci am ales sa ma prezint cum se cade.

  25. Cum a zis si Pyuric, “Pagina de about completata mi se pare foarte importanta… ==> credibilitate.”.
    In rest, sunt cam narcisist asa ca-mi place sa scriu/vorbesc despre mine, prilej pe care pagina de About mi l-a oferit din plin 🙂
    Ce tare, credeam ca io-s singuru’ “privacy violator” care imediat se uita la Despre, About, Contact and all that stuff.

  26. poate că totuşi pagina în care fiecare să spună două vorbă e ceva care necesită ceva timp (+30 de minute) pentru a fi realizată, însă o pagină de contact eu cred că e musai! şi sunt bloguri cu duiumul care au lipsă în inventar.

  27. Mamaaaa, cate comentarii 🙂

    Este valabila si ideea celor care nu sustin o “dezvaluire’ pe pagina respectiva, in ideea ca poate da angajatorul de tine. Exista si nuante insa chiar si la aceasta problema:

    1. daca scrii prostii in blog, clar ca ti-e frica sa nu dea careva de tine. Atat timp insa cat ai articole cuminti, un blog poate sa fie chiar un plus de imagine sa zic asa.

    2. odata ce ai domeniul tau, nu mai esti anonim. O cautare de whois si se afla nume/prenume, adresa, numar de telefon, email. 🙂

    • Gabi, e vorba de cei care nu si-au ascuns whois-ul, ca nici nu stiu cu ce se mananca asta, dar nu pun date pe about, de teama ca ii recunoaste careva 😀

      Oricum, daca o dai nasol in bara si se ajunge la vreun proces, ORICE free blog hosting service sau chiar registrar de domenii este obligat sa ofere detaliile cerute de lege.

  28. eeee sufletu! cui crezi ca nu-i place sa intre si sa se uite la pozele de acolo?

    mai citesc, uneori, la tine am citit odata candma plictiseam, dar ce pot afla de acolo? nu-mi pasa studii sau mai stiu eu ce, asta vad din scris si gandirea asternuta-n scris. de unde e, iar e irelevant, ce=mi pasa, la ce ma ajuta? ok, aflu ca e din oras cu mine … si ce? de ce as vrea sa o/il cunosc? ca ma recunoaste lumea sau si eu ca le mai recunosc din poze e o treaba, dar fetele cu blog sunt urate si cu impresii de mari erudite, iar ei sunt ori prosti, ori foarte libidinosi, deci nu mersi!

    eu n-am mai modificat-o de can dam blogul, aproape 2 ani … ca nu stiu ce sa scriu! tot timpu ma gandesc ca e ceva gen chestia aia din sua cu agatat de la agentii cand iti faci o caseta video in care te prezinti.

    ai curiozitati, mai bine ma intrebi, acolo e pagina de contact.

    p.s am fost sunat de 2 tipi pe care-i citeam … unu ca am castiga niste bilete la un cuncurs de pe blogului la care nu stiam ca e suficient doar sa lasi un comment si unu ca sa-mi zica ceva legat de ce a citit si cum era prea mult sa scrie … sie ra revoltat si a fost ok.

    dupa o stramba imi mai trimitea sms-uri … mai ales cand ma vedea in oras si eu ma faceam ca nu! 🙂

  29. scuze pentru greseli si lipsa logicii din commentul de mai sus, dar ma grabesc sa plec si … am plecat, pa pa!

  30. Interesant, abia acum am completat about incepand cu noul blog pe care l-am adus la viata, cel vechi, hmm, nu avea asa ceva… parca era mai bine in anonimat… insa nu ma plang nici acum 😉 .

  31. Deci am inteles asa:
    1. ca una brontozaurel imi zice ca am caca la bot, desi a facut-o mai plastic ideea in sine ramane. Si asta pentru ca a reusit performanta ca adblock plusul sa imi afiseze linkul spre pagina respectiva ca fiind inactiv (abia acum am observat intrand iar cu adblockul dezactivat). Deci cucoana inainte sa imi zici ca am caca la bot ar trebui sa te intrebi de ce mareata ta pagina de about este considerata de adblock plus spam.
    2.Am mai inteles ca unul ovi ma apostrofeaza si o numeste “domnita” pe una care se exprima la adresa altora cu “ai caca la bot”. Halal domnite…
    3. Cucoana ar trebui macar din politete fata de posesoarea blogului pe care comentezi sa te abtii de la limbaj suburban sau cu care oi fi tu obisnuita pe acasa. E chestie de bun-simt sa nu te duci la altcineva pe blog si sa numesti alti comentatori ca fiind purtatori de caca la bot. Tine si de educatie.
    Eu te-am numit ipocrita pt ca linkul ala este afisat dezactivat avand adblock plusul activat. Asta nu iti da dreptul sa te exprimi ca la tine acasa.

    Iar tu kawa inainte sa te simti o eventuala victima a “fraudelor pe internet” ar trebui sa stii ca daca scrii la about ca te numeste emil sau dorin si alte cateva maruntisuri nu o sa iti afecteze nimeni viata cu niciun fel de frauda.

    • @Serghei, vad ca insisti in a ma ignora, ceea ce de acum incolo te rog personal s-o faci. Vad ca pentru tine a-ti exprima o parere pe un blog, nu inseamna a da o parere despre un post, ci de a apostrofa comment-urile altora. Eu mi-am exprimat in primul post o perere. Personala. Nu trebuie si nici nu ma intereseaza prea tare cui ii place, cui nu, dar mai ales cine ce parere are despre parerea mea. Pe fiecare blog pe care-l vizitez, cam peste tot apare cate un “homo deshteptus nemarginitus” care nu face altceva decat sa comenteze comment-urile altora. Privind partea de securitate, parte de care ma ocup de multi ani de zile, cred ca stiu exact despre ce vorbesc. N-ai idee in cate baze de date figurezi, in care nici n-ar trebui sa fii. Dar asta e alta poveste.

  32. Eu nu am scris mare branza in pagina aia in primul rand pentru ca daca as fi vrut sa se stie cine sunt, imi botezam blogul cu numele meu. Asa, este o adresa de mail acolo si cine vrea, imi poate scrie.

  33. Care-i cea mai interesanta/haioasa pagina de About pe care ai citit-o? Ca daca stau sa ma gandesc bine asta poate fi si tema de concurs. Dar cea mai idioata?

    Eu una rareori revin pe un blog despre al carui autor nu pot sa aflu nimic. Da ceva din tine, despre tine sau macar despre cum te crezi, lumea vrea sa stie, people have the right to know! De la maestri citire.

  34. Sunt foarte multe bloguri pe care refuz sa le citesc din cauza ca n-au o pagina „About”. Sunt de parere ca degeaba esti in star sa scrii texte de calitate, daca nu-ti poti completa o pagina in care sa spui cateva lucruri despre tine

  35. sunt de acord sa scrii ceva in pagina de About, dar nu sunt de acord sa dau prea multe detalii. E bine ca oamenii vor sa te cunoasca, dar nu e bine sa stie prea multe despre tine. Nu stii peste cine dai.

  36. Pana l-am cunoscut pe Bogdan Epureanu pagina respectiva continea doar “pagina in curs de actualizare” 🙂 Atat timp cat ai decis sa iesi de sub sfera anonimatului si sa-ti asumi responsabilitatea pentru cele scrise pagina Despre noi nu mai poate ramane goala.

  37. Si mie mi se pare foarte importanta. Citesc 2-3 articole si vreau sa vad cine e in spatele lor, nu cont de facebook sau twitter. Chiar si 2-3 cuvinte imi ajung, dar de multe ori nu am mai citit bloguri tocmai din cauza aceasta.
    Momentan eu imi reconstruiesc about me-ul, ca s-au schimbat multe lucruri de cand l-am scris ultima data (acum un an) 😀

  38. Tin minte ca Alex Negrea prezenta anul trecut la WebStock importanta paginii de about. daca va uitati in analytics, o sa va dati seama ca este una dintre cele mai vizitate pagini ale unui blog, overall. Ceea ce inseamna ca oamenii care iti citesc blogul chiar vor sa te cunoasca, sa afle cateva detalii despre tine.

  39. Am facut si eu testul cu pagina de About in vechiul meu blog. Nu am luat insa in considerare pana acum sa creez una si pentru noul site. E un bun reminder, thanks 🙂

  40. Un blog fără pagina „about” e ca mâncarea fără sare și piper.

    Mă pregăteam să întreb când pui o poză cu tine pentru a nu mai fi dubii în privința sexului, dar am constatat cu o plăcere voyeuristică că există deja 😀

  41. Am sccris in pagina “About” multe despre mine dar fara nume, am dat date de contact , dar vorba cuiva de mai sus nu e bine sa se stie prea multe despre tine. E doar o parere…

  42. Un blog mai bun (I): vreau sa te cunosc! | Dojo Blog…

    Pagina “despre” si importanta ei pentru un blog….

  43. Are o oarecare importanta, o mica descriere este necesara.Daca nu este poza nu e chiar asa mare problema,banuiesc ca daca intrii in vorba q respectiva/ul si esti curioasa ti-ar da o poza( eu asa as face).Dar parca este mai bine fara poza decat un slide inclus in tema,in care mai sunt si poze de hi5 ala e blog? adica eu nu ma pricep prea bine dar ce am vazut la fata aceea pe blog a fost putin amuzant,confunda blogu cu hi5,facebook si mai era si aroganta la comentarii ;))

  44. mie mi se pare o chestie de caca-maka. pe mine mă interesează subiectul și nu autorul. poate să scrie ceva relevant și constructiv până și un comunist precum ilici, deci mă doare în paișpe cine stă de cealaltă parte a blogului. eu cred că totuși trebuie să existe o barieră. să nu devenim prea „indiscreți” sau să nu creăm neapărat amiciții și prietenii. alea avem destule în offline … n-are rost. pe net totul e altfel, interpretări, chestii. aaa dacă te mai întâlnești eu ei, poate că e interesant. ai ridicat bariera. dar, atunci pentru ce pagina „despre”? e funny să te întâlnești cu respectivul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.