Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Un Ferrari ucigas si (probabil) happy end pentru faptuitor

Cel putin asa cred MAJORITATEA celor care au auzit de accident. Ieri seara in Timisoara un cocalar cu numar premonitoriu (TM 01 COC) a ucis un tanar nevinovat si A DISPARUT de la locul accidentului. Alaturi de fufa care ii tine companie in masina.

Conducătorul Ferrari-ului de culoare neagră a venit cu viteză foarte mare pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piaţa Mărăşti, în drept cu benzinăria Lukoil se pare că a încercat să depăşească prin stânga, pe celălalt sens de mers, trecând peste linia continuă, a acroşat un taxi, s-a învârtit pe şosea, după care s-a izbit de stâlpii din beton ai viaductului.

În urma impactului, până să se oprească în viaduct, Ferrariul a lovit doi tineri care mergeau pe trotuar, un băiat şi o fată. Unul dintre pietoni, băiatul, a murit în scurt timp la spital. Fata a scăpat cu răni uşoare. Deşi tânărul zăcea inconştient pe trotuar, în spatele maşinii, şoferul bolidului şi tânăra din dreapta sa au fugit imediat de la locul accidentului. Asta, deşi în zonă se adunase foarte multă lume.

Aici este stirea intreaga.

Ceea ce este socant (pe langa faptul ca a decolat cu masina peste oameni nevinovati) este faptul ca s-a “evaporat” cat de repede posibil. Ce fel de om circula cu asemenea viteza? Ce fel de om incalca linia continua , ucide un om si dispare ca magarul in ceata?

La fel de dureros este ca un tanar a murit si aproape sigur criminalul va scapa basma curata. Aproape toti cei peste 250 de oameni care au comentat stirea sunt de parere ca Politia va face pe dracu’ si ca respectivul cocalar va scapa. Oare tarfulita de langa el nu are nici ea constiinta?

Frumoasa tara ..

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

25 Comments

  1. Oameni inconstienti, oameni cu bani, oameni care se cred mai presus de lege si cei care nu au suflet, acestia circula cu viteza 😐

  2. Cica aveau viteza legala si taxiul le-a taiat calea … si ei nu au fugit, i-au acordat primul ajutorul, iar soferul a luat-o la fuga de frica multimi … si comentariile sunt pe masura.
    Da, din pacate in Romania, in multe cazuri vina cade tot pe decedat:|

  3. TM 01 COC ?? HA.. la asta nu ma asteptam… insa…tot nu am inteles cum pot sa mearga masinile alea pe strazile noastre… sincer sunt super uluit.

  4. Iti dai seama ca era de-a dreptul premonitoriu numele 😀

    Drumul in cauza este destul de OK. In TM (pe langa gropane) mai avem si cateva “trasee” de viteza (dupa ce s-au reparat).

    Bun venit pe blog. Ai un prenume drag mie 😉

  5. Dojo, aici faci câteva greșeli.

    În primul rând că fata nu este o târfuliță. Doar pentru că a stat într-un Ferrari nu o face târfă. Mai întâi este prezumția de nevinovăție.
    Asta ar implica că dacă ai avea bani nu ți-ai cumpăra niciodată un Ferrari. Sau mai știu eu ce alte chestii de lux sau excentrități.

    Apoi, toți suntem oameni, toți facem greșeli. Cocalari sau nu, cu fițe și figuri în cap, toți greșim.
    Când provocările și tentațiile sunt mari, atunci e ușor să îți pierzi capul. Mai ales când ești un tânăr neexperimentat.
    Cred că nu este șofer pe lumea asta care să nu fi dat măcar o talpă la mașină, cât de amărâtă ar fi ea, din dorința de a impresiona pe cei din jur.
    Apoi, la un Ferrari, cum să nu îi dai talpă? 🙂
    Din păcate pentru cocalar s-a terminat prost.

    Ai practic totul la picioare. Ai banii, ai mașina visată de un oraș întreg, ai o târfuliță alături (tu ai făcut-o așa, nu eu :)). Nu îți mai lipsește nimic.
    Și, brusc, orbit de toate astea, într-o secundă îți pierzi capul și greșești. Și totul se surpă și se termină urât. Dacă se mai termină.

    Te duci la închisoare pentru omor din culpă. Alături de scursurile societăți, alături de ciori needucate la care valoarea se măsoară în cicatricile de pe brațe și tatuaje de prost gust. Alături de hoți, alături de criminali.

    Și te întrebi, de asta m-am născut pe lume? Să ajung aici?

    Băiatul ăla, de fapt copilul ăla, a greșit. Trebuie să plătească pentru fapta lui, dar locul lui nu este la închisoare. Nu acolo trebuie să ajungă. Nu asta e soluția.

  6. Este tarfulita pentru ca a FUGIT de la locul accidentului si a revenit dupa aproape 1 zi cu “minciuni” la activ. Tipul este cunoscut in oras pentru probleme cu droguri, pentru tot felul de “exteriorizari” ciudate pe la petreceri etc. Nu este usa de biserica si acum a comis-o grav. Si e clar ca nu avea in masina o domna profesor de genetica …

    Sa circuli atat de tare in oras este CRIMINAL. Si eu iubesc masinuta mea si simt nevoia sa ii dau “talpa”. Nu e Ferrari, dar are destul “zvrrr” incat sa prind suta destul de repede. Si totusi nu fac asta din RESPECT pentru ceilalti din trafic si pentru niste reguli de circulatie. Si pentru ca mie nu mi-ar ierta nimeni punctele “comise”, pentru ca nu sunt nu stiu ce bogat sau nu are tata pilele necesare.

    Criminalul asta a UCIS un om luandu-l pe sus de pe trotuar si a revenit DUPA 24 DE ORE (cand orice probe biologice sunt “curate”) cu o poveste “cosmetizata”. Sunt martori acolo care au declarat ca s-a facut nevazut alaturi de doamna de bune moravuri din dreapta sa, desi este MEDIC si putea sa incerce macar sa il salveze pe amaratul pe care l-a luat sub masina.

    Solutia este sa faca puscarie pana se satura, pentru a invata ca o masina puternica nu iti da drept asupra vietii altora.

    Azi dimineata a mai fost un accident grav in zona Timisoara (au murit 5 oameni). In fiecare zi moare cineva si cauza principala este clar VITEZA si totala lipsa de respect fata de lege. Pentru ca smenarii nostri au pile si Politia din judet este atat de corupta, incat te si miri ca mai functioneaza.

    Nenicul asta pe care tu incerci sa il aperi probabil din dorinta de echitate (si esti singurul pana acum probabil) a “decolat” de la semafoare (facea liniute imaginare, naiba stie), a iesit pe sensul opus pentru a depasi pe unu’ care mergea naibii cu viteza regulamentara, a dat intr-un taxi si a “zburat” pe trotuar UCIGAND un tanar care mergea normal “in siguranta”. Sa incercam sa ne imaginam ce viteza a prins de a zburat asa? Crezi ca este social corect sa circuli cu peste 100 la ora intr-un oras atat de sufocat de trafic, incat ai mari sanse de a te baga intr-un alt vehicul sau sa rupi pe cineva?

    Pe soferii astia i-as lua sincer de gat. Sunt niste criminali in devenire si nu isi dau seama ce fac de fapt.

    Acum 3 seri ma intorceam acasa .. in zona mea este plin de parinti cu copii, catei etc. Un fel de “zona rezidentiala” sa ii zic asa. S-a refacut drumul si se merge si cu suta, ca e sosea buna. De nu stiu cate ori am vazut cate unul din asta trecand ca nebunul pe langa copii si numai norocul i-a salvat.

    Ajung spre bloc, sa intru pe strada mea. Pentru ca stiu ca e zona cu multi copii, aveam viteza mica .. max 30 la ora (ca oricum nu ma grabeam atat de mult acasa). Imi tasneste un ingeras de vreo 4 ani drept in fata masinii. Normal ca am avut timp sa il vad, am franat “abrupt” si am privit cu trece strada sub privirile ingrozite ale mamei, care aranjase ceva la caruciorul celuilalt copil si intr-o secunda “dracusorul” sarise in strada.

    I-am zambit si i-am zis “stati linistita, l-am vazut”, lasand-o sa ii cante ca trebuie sa fie super atent etc. Stiam clar in ce zona sunt si am avut o viteza suficient de mica incat sa nu risc sa iau pe capota un copil sau vreun bunic.

    Timisoara este si asa plina de masini. Se circula ca la nebuni, nu se respecta indicatii de prioritate, uneori nici macar semaforul. Trebuie sa fii mereu cu ochii in patru si sa te comporti ca si cum nu ai avea nicioadata prioritate si sa fii pregatit sa o “primesti” de la cate un “viteaz”. In momentul in care circuli insa cu viteza pe care o avea acest medic emerit, este clar ca vei sfarsi intr-un accident.

    Esti un tip de bun simt, de asta si dorinta de a-l apara pe “ghinionist”. Ghinion este cand te lovesc eu de pilda ca nu te-am vazut prea bine si te tamponez usor. Sau cand imi sari in fata masinii si te dau jos, pentru ca nu pot sa te mai evit. Am insa viteza mica si te alegi doar cu niste vanatai si o lectie invatata. Ghinion este cand ies din parcare si iti ating masina pentru ca nu am inca talentul pentru o iesire curata. Cand circul insa cu viteza atat de mare sunt pur si simplu un criminal 😉

  7. Am înțeles exact cum s-a petrecut accidentul, să nu crezi altfel. 🙂

    Sunt singurul probabil care îl apără, nu pentru că nu înțeleg ceea ce a făcut, ci doar pentru că e păcat să îți irosești o viață care ar fi putut fi de altfel de succes.

    P.S. Sâmbătă vin în Timișoara, să nu cumva să îmi atingi mașina. OK? 🙂

  8. am inteles ca la Lukoil sunt camere video care au inregistrat accidentul, si ca nu poate scapa prin declaratii.

  9. Meeting, nemiting… am vorbit cu Dan (dece?) și i-am lasat numărul de telefon.

    Poți să îmi dai un mail pe adresa mea (da, e reală) cu un număr de telefon și am să sun când ajung în TM. 🙂

  10. nice cum au deviat discutiile de la ferrari, hihihi.
    Nasol ca nu sunt si eu prin Timisoara, as fi iesit si eu cu voi 🙁

    back to the subject: da, nu exista nici o scuza ca circuli cu viteza si ca fugi de la locul accidentului…

  11. Chiar astazi am vazut un material interesant pe PrimaTv despre astfel de accidente. Problema este ca … nu sunt constienti, sunt “de bani gata”, nu sunt banii lor, nu sunt masinile lor, ce-i dor capul? Au pile prin parinti, sunt “coca” 🙂

    Urat, foarte urat! 🙁

  12. @Programare Sociala, cum puiu meu sa nu fie cocolar si cioban si alte imbecilitati de animale? E plin de figuranti, vezi pe ala care a calcat cu X5-u cuplul acela de la mare si mai sunt o gramada, toti scapa fara probleme. Altii fac chestii minore si li se ia permisul si vaishamar, dosare penale, pe cand astia cu banuti mereu scapa nevinovati. Ar merita sa fie chinuiti sa simta si ei ca traiesc

  13. Polemici multe , lungi si late … dar sa i acorzi unui cocalar fara scrupule si care ar putea deveni integru daca s ar mai nashte de vreo 2,3 ori ..??!! Cat de despre tarfulitza din dreapta … E O TARATURA, fara doar si poate…de ce??? pt ca acest cocalar afemeiat are acasa o nevasta insarcinata!!!!!!!!!!Si sa nu venitzi acum cu copmpletari de genu’ : “fata de unde sa shtie”, “daca el a mintit o , ea saraca e prostutza” …NU E DELOC ASA, toata lumea shtie ca el e casatorit!!!!

  14. azi am vazut si eu la stiri… inca tremur…asa au “disparut” oameni de care stiam si eu…azi sunt, maine nu…o secunda doar…brr!!
    vorba ta, premonitoriu numar de inmatriculare… stii cum e? constiinta ca si constiinta, dar ce te faci cand tot pe altu’ dai vina? degeaba se mai arunca pisica in ograda vecinului, a fost luata o viata omeneasca… si am invatat ca in viata exista mereu, dar mereu, un revers al medaliei.

  15. @Programare Sociala
    locul lui nu este la inchisoare?Glumesti?
    daca am ajuns sa-l simpatizam pe pusti, si sa ne gandim ca locul lui nu e langa ceilalti puscariasi, societatea noastra nu mai are scapare.
    inchisoarea e plina de batrani care s-au certat pentru o palma de pamant, sau de femei cu copii acasa care au furat o gaina pentru a-si hrani plozii, iar noi simpatizam pusti de bani gata care vor sa impresioneze pipite si omoara oameni nevinovati?

  16. mie cel mai grav aspect din toata stirea mi s-a parut tocmai faptul ca toata lumea comenta cum ca faptasul va scapa, pentru ca are bani. asta denota lipsa de incredere a oamenilor in politie si justitie. fara acestea doua, care sa-si faca treaba cum trebuie ar trebui sa ne pregatim si pentru alte nenorociri produse de alti cocalari proprietari de Ferrari, 4×4 sau pistol.
    @programare sociala: tu care crezi ca ar fi solutia pentru faptas? sa-l batem pe umar si sa-l compatimim pentru ce-a patit? a omorat totusi un om, la fel de tanar ca si el, care avea de asemenea viata in fata. EL de ce s-a nascut pe lume? ca sa fie omorat fara nici o vina ?

  17. […] Pentru cei care nu ştiu ce şi cum … un scurt “roundup”: un nenea cu Ferrari l-a probat la peste 100 la oră în plin oraş (Timişoara) şi s-a oprit peste …. […]

  18. […] Craiova. L-au eliberat şi va fi judecat în libertate. Pentru cei care nu ştiu cine este ăsta, domnul a călcat pe trotuar un tânăr acum câteva luni şi a uşchit-o de la faţa locului. Şi mizerabila lui de avocată mai şi spunea că nu este un pericol, că doar a murit doar un om, […]

  19. […] om, circulând ca la curse în plin oraş. Simţeam eu pe atunci (ca şi mulţi alţi timişoreni) că se va face “aia”. Un prim semn a fost când “justiţiarii” din Craiova au făcut, ce face orice corupt: […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.