Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Uragan.ro – regii spamului sau un altfel de SEO

Primesc azi inca un spam ordinar pe mail. Unul “destept”.

Va multumim pentru solicitare! Din pacate, pentru moment nu mai putem prelua comenzi. Imediat ce timpul ne va permite va vom contacta.
Colectivul uragan.ro

Intrebarea mea, ca orice roman cinstit: “cine naiba sunt astia si ce am comandat EU de la ei?”. Este un situlet de “seo” cu un design de “zile mari” si tot felul de povesti “marketingoase”.

Smecheria este simpla: trimiti un fals raspuns catre dobitocul de destinatar si ala, daca e suficient de “IQ challenged” te viziteaza. Si poate, daca este si mai prost face business cu asemenea specialisti in promovare, ce se tin de spam smecher. Halal business

Ofer spre posteri(ori)tate un screen shot de la astia:

Hai, ca v-am facut celebri 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. Ce imi place la ei este faptul ca sunt foarte creativi…pentru ca nu sunt multi care s-au gandit la lucrul asta 🙂

  2. multe spammuri sunt extrem de creative si ingenioase pentru a deruta omu’. si stau sa ma gandesc ca asa e si in Romania zilelor noastre cand unora le vin atatea idei nastrusnice de a fura, dar nu se gandesc sa aiba asemenea idei intr-o directie contructiva si pozitiva.

  3. şi vreau diacritice. Viaţa fără diacritice e ca lipsa de sare în bucate :>

  4. Dear Bill.. Thank you so much for XP .. I do have a legit license 😀

    Mda… deci inca unu’ care ma injura in fiecare seara 🙂

    – diacritice: nu pot, frate, ca-mi dau sloganu’ peste cap si mi-e greu sa tastez, sincer (uite cum din lenea mea uriasa am facut un “brand”
    – padding: tot zic ca-l rezolv. Si casuta de comment ca e mica

    Dear Bill te pup si astept the real you, not Mr.Gates (sau o fi invatat billyboy Romanian de la jde mii de angajati ai lui din romanica) .. mai vino .. am program de “aberat” (sper) zilnic 😉

  5. In ultimele zile nu prea am mai primit nici un spam din alea gen: You’ve won $10.000 sau Click here to claim your prise.
    Deja sunt fumate spamuri din astea …

  6. ba-s multi care s-au gandit la asta. n-au reinventat roata aia de la uragan. aceeasi tehnica e folosita de ani de zile din cate am observat cu bucurie in minunatul inbox de Yahoo Mail.

    a, salut Ramona 🙂 ai o voce deosebita .. cumva.. armonioasa (?) si-mi place ca esti rea :))

  7. şi acum să mă confesez.. Cine sunt şi cum am ajuns de fapt astăzi aici. Păi te-ascult la gherilă. Mărturisesc că mi-a picat un pic faţa când am dat peste ditamai web designeriţa :))

    Mai trec.

  8. Ce se intampla cu oamenii astia? Chiar nu s-au prins ca tot omu’ stie de-acu’ ce-i ala SPAM si ca toti il detestam? Pai cand vad ca te bagi in seama aiurea cu noul tau site cu tot felul de ciudatenii, nici nu mai citesc! Te urasc!

  9. Inteligenta ideea…si cum aiz zis si tu, sunt oameni care intra si asa le creste si lor rank-ul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.