Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

What’s wrong with this picture?

Oare ce sa fie .. ce sa fie?

Mo(n)stra apare in Piata 700 din Timisoara, la loc de cinste, sa stie omu’ de la cine cumpara si cine are drept sa isi intinda cotet, pardon .. taraba.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. hi hi ..

    Stii ca anagramele de fapt sunt jocurile alea de cuvinte (“amestecarea” literelor) pe care le faceam prin Rebus Flacara in tinerete (eu cel putin si “babatiile” de varsta mea) .. astia sunt pur si simplu agramati.

    Dar ai dreptate .. stau si eu si cuget ca intre toate capetele alea destepte s-ar gasi unu’ care sa stie ce inseamna familiar si familial. Normal ca, poate dupa multe “atentii” unele asociatii chiar deveneau familiare 😀

  2. auzi fată, dacă tot ai pierdut câteva secunde să faci poza, nu mai pierzi alte câteva să le comunici băjeţilor veseli de la administraţia pieţelor? poate se sesizează ..

    @netsnake : cum adică “de noi aleşi”? noi alegem administraţia pieţelor mai nou? sau fără să vrei dădeai vina pe politicieni? 😀

  3. Daca tot e asociatii familiare.. sa ne familiarizam cu peisajul si asa, cu anagramatii la loc de cinste de ei propusi si de noi alesi, asa i-am ales, asa ii meritam iar chestiile familiale le tinem pentru noi, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.