Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Working Class (2011)

‘Clasa muncitoare …’ să ne amintim şi noi de nişte vremuri trecute ..

Working Class e departe de a fi atât de plin de idei politoco-sociale, este de fapt un serial de comedie realizat anul acesta. O poveste destul de simplă: o mamă singură cu trei copii. Locuiesc într-un cartier ceva mai curăţel decât şi-ar permite ea, deci face eforturi mari să-şi susţină financiar familia. Este vânzătoare la un magazin de alimente, cu doi copii adolescenţi şi al treilea ceva mai tânăr.

În secret Carli îl place pe şeful ei, fiul patronului de la Parker Foods, dar este clar că-i despart prea multe. De parcă viaţa cu 3 copii şi un salariu de mizerie nu ar fi destul de ‘interesantă’, îl mai are pe cap şi pe fratele ei Nick, uneori mai copil decât puştanii ei.

Fiecare episod urmăreşte tot felul de întâmplări ale familiei sau mici războaie între Carli şi Hank, vecinul lor mai bătrân şi coleg de muncă în acelaşi timp, un tip trecut prin război şi mereu morocănos.

Pentru nişte minute ceva mai relaxante, chiar recomand serialul. Am vizionat primele 7 episoade şi m-a binedispus.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.