Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cu liftu’

Am pozat sâmbătă tot felul de prostii, că tot l-am scos pe Niki la plimbarea de acomodare, şi una dintre minunile respective e o chestie cu care m-am cam obişnuit pe aici, dar e clar că nu prea o vezi în România.

Deci o parcare pe “etaje” într-o curte din Manhattan. V-aţi pune maşina pe aşa ceva? Cuget că nu se rupe, dar nu cred că aş fi prea relaxată să am dojomobilul la etajul trei.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

26 Comments

  1. Cred ca este cel mai “save mod” posibil, in care-ti poti lasa masina. Nu cred ca iti gasesti masina zgariata. Desi suna bizar, eu mi-as pune-o! 🙂

  2. Ar trebui sa faca si in Bucuresti cateva din acestea 🙂 Da acum ma intreb, cum coboara aia de acolo: cei de la etaj si din spate?

  3. Vad in poza masini care se apropie de $100k si proprietarii nu au probleme asa ca nu inteleg de ce tu ti-ai face. Apoi nu uita ca esti in USA si nu Romania si ca proprietarul instalatiei are asigurare ce acopera daunele in caz de accident.

  4. Interesant…mai multe locuri de parcare

    @Danyel: urcă doar maşina nu şi proprietarul…aşa ar fi logic

  5. Americanii s-au extins pe orizontala si apoi pe verticala. Noi traim intr-un spatiu 2D, noi inca suntem la nivelul “orizontal” – copaci taiati, spatii verzi desfiintate, trotuare ingustate. Pana la a intelege existenta celei de a IIIa dimensiuni si aplica dezvoltarea “pe verticala” vor trece decenii (@phidas – 5, 10 ani ? Esti de un optimism vecin cu neglijenta).
    Iar o cauza este clara : cum dracu’ sa schimbi borduri pe verticala la chestiile astea ? Nu tu un asfaltat de turnat, nu tu niste semnalizari cu vopsea cauciucata … cu ce mai mancam si noi o paine muncita ?

  6. nu cred ca o sa mai trec verificarea medicala pentru aptiduni soferesti din cauza varstei pana cand as putea avea dilema asta la noi :)), dar da, fara probleme ipotetic vorbind.

  7. Imi pare rau, nu am dat un raspuns concret, asa ca : Da, dar nu chiar 100 %.
    Ma gandesc la momentul in care ar trebui sa ma arunc in masina si sa pornesc in tromba sau la momentul cand ar trebui sa sar urgent din masina si sa fiu deja la lift cand se blocheaza usile masinii.
    Dojo, te rog sa ne spui cat timp este necesar pentru parcare si plecare la o parcare din aceasta, “pe verticala”.

  8. DA, mi-as lasa masina sa-mi fie parcata asa!

    @Glass and Iron, stai linistita ca ei sunt invatati sa ia taxiul, taximetristii conduc mai repede si mai bine ca ei in cazuri de urgenta si-n plus nu se sfiesc sa-si lase masina de 100K si sa ia taxiul.

  9. Am văzut într-un videoclip aşa ceva. E grozav. Cică s-ar fi lăudat un primar bucureştean că o să ne pricopsim şi noi cu nişte parcări de genul ăsta…

  10. Exista si in bucuresti asa ceva in probabil vreo 2-3 locuri. Cred ca au fost insa prea scumpe de ridicat si amplasat asa ca in spiritul romanesc, am ramas doar cu vreo 3 amplasate si bani cheltuiti aiurea.

  11. @Mr. Cabo, @ioana – am inteles, @phidas nu este de un optimism vecin cu neglijenta, eu sunt de un pesimism vecin cu cataclismul. Voi reevalua aceasta atitudine, pastrand doar o doza de neincredere asa cum ii sta bine oricarui român.

  12. @zoly: structura metalica de mai sus urca si coboara cu ajutorul unor sisteme hidraulice. Ca sa ai acces la masinile de sus, parcarea coboara intr-o groapa pana cand iti aduci masina la nivelul solului si poti pleca. Parcarea este invers procesului descris mai sus. Parchezi, parasesti incinta, structura urca la locul ei.

  13. Corect, urca si coboara, dar daca nivelul 1 si 2 sunt inca ocupate ? unde coboara ?

  14. Eu unul da:)), dar ce nu se vede prea bine, este spatiul cand iasa persoana respectiva din masina. Are loc saracul sa iasa? sau cade peste restul masinilor?:))

  15. Sigur vom avea si noi in urmatorii …multi ani asa o parcare in Bucuresti. Sau o pun in planurile-promisiuni electorale de la anu….
    Dojo acolo este super gandita parcarea si sigur are asigurare 100% proprietarl.
    Misto frate in State!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.