Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Domnule, esti idiot …

Un mesaj trimis unei trupe de rock de la o vaca de individ:

sunteti naspa rau de tot.eu in locul vostru as alege intre bricheta si “rope”!!!!!pishatiilor pe “jumatate”.

damness37@yahoo.com se semneaza, sper sincer ca numarul in cauza nu reprezinta varsta, desi am asa o banuiala. Cam asa stiu unii sa se exprime si sa comenteze despre un release proaspat. Oricat de prost ar canta un artist (sau mai multi), nu cred ca se justifica un asemenea  limbaj.

Asa stiu unii sa ofere “feedback”.

Daca tot nu iti place muzica unei trupe, de ce nu elaborezi? Nu imi place albumul pentru ca: …, nu imi place prestatia voastra pe scena pentru ca …

Asa se discuta intre oameni civilizati, cu pretentii. Dar unii dintre cei care inca mai cred in anonimatul de pe net, isi permit sa fie vaci, pentru ca nu ar avea “balls” sa spuna in fata unui artist asa ceva. Si, daca ar da de un artist de genul asta chiar ‘face to face’ s-ar “rahati” pe ei de emotie, ca sunt in fata unui asemenea om.

GUNOAIE!

PS: aia care inca aveti atitudini din astea fata de altii si le exprimati in genul asta, invatati sa fiti POLITICOSI. Nesimtirea nu e permisa nici macar pe net. Si ar trebui sa avem cu totii suficient bun simt, chiar si cand suntem doar un email address si un IP pentru cei pe care ii ‘bestelim”.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. Stii cum e, din spatele unui monitor, in siguranta unui cvasi-anonimat, oamenii se “prezinta” asa cum sunt, isi arata adevarata fata. Unii mai prosti, altii mai imbecili…

  2. Eh, ce ştim noi ce taltentat o fi lăsat comentariul ăla. Sigur trebuie să fie vreo vedetă care a cântat pe la Atheneul român sau prin Bamboo… :)) Vaci cu şenile.

  3. Din nefericire, unii inca mai considera ca a injura un artist sau pe cineva care a ajuns undeva mai sus decat ei e “cool”.
    Probabil ca asa isi exprima frustrarile, nu am cum sa stiu exact.
    Eu aleg sa ii sterg sau sa le dau ignore…

  4. ^ ROFL @ vaci cu senile :))

    ramo, n-are rost sa te enervezi cu astfel de specimene. masura unei societati nu e data de cat de jos pot ajunge unii membri, ci cat de sus 😉

  5. Mda, deci nu is eu deraiata, daca mi se pare un asemenea comportament ca fiind idiot. Partea trista este ca asemenea cuvinte dor si indivizii astia nu se gandesc ca unui artist nu ii pica bine fazele astea. Mai ales cand e vorba de oameni care mai fac muzica, in tara asta de manelisti.

  6. Bine, ãsta este un singur exemplu care poate veni de la o persoanã care avea o motivaþie personalã (sã facã rãu unei anumite pesoane), dar ce este mai deranjant este cã aproape fiecare videoclip de pe Youtube cu o performanþã live are dedesubt multe comentarii jignitoare la adresa cântãreþului.

    Cel mai la modã este compararea cântãreþei cu o altã cântãreaþã care are un stil asemãnãtor, dar care “este cu o clasã deasupra” sau “nici nu se comapara”. Urmeazã apoi insultarea directã a cântãreþului (ca în mesajul menþionat de tine), dar în forme mai puþin furioase, ceea ce îmi sugereazã cã asta este atitudinea obiºnuitã a “comentatorului” atunci când nu-i place un cântãreþ.

    Dacã pânã ºi cântãreþe ca Lara Fabian, Dulce Pontes sau Celine Dion pot sã fie insultate ºi îndemnate sã se lase de cântat, atunci ce ºanse mai au cântãreþi mai noi, fãrã experienþã, ºi poate, cu mai puþinã încredere în ei?

    Dacã este ceva ce nu pot sã tolerez, este intoleranþã altora, ºi tind sã iau mereu apãrarea celui care este atacat (uneori spre mirarea celor din jur) 🙂

  7. Scriu a 2-a oară, de data asta cu diacritice corecte 🙂

    Ziceam că mesajul respectiv e doar un exemplu, care poate veni de la o persoană care avea o motivaţie personală (să facă rău unei anumite pesoane), dar ce este mai deranjant este că aproape fiecare videoclip de pe Youtube cu o performanţă live are dedesubt multe comentarii jignitoare la adresa cântăreţului.

    Cel mai la modă este compararea cântăreţei cu o altă cântăreaţă care are un stil asemănător, dar care “este cu o clasă deasupra” sau “nici nu se comapara”. Urmează apoi insultarea directă a cântăreţului (ca în mesajul menţionat de tine), dar în forme mai puţin furioase, ceea ce îmi sugerează că asta este atitudinea obişnuită a “comentatorului” atunci când nu-i place un cântăreţ.

    Dacă până şi cântăreţe ca Lara Fabian, Dulce Pontes sau Celine Dion pot să fie insultate şi îndemnate să se lase de cântat, atunci ce şanse mai au cântăreţi mai noi, fără experienţă, şi poate, cu mai puţină încredere în ei?

    Dacă este ceva ce nu pot să tolerez, este intoleranţa altora, şi tind să iau mereu apărarea celui care este atacat (uneori spre mirarea celor din jur) 🙂

  8. Hm… asta cu deraiatul TĂU e mai delicată! Adică… şi dac’ai fi, cine-ar avea curaj să ţi-o zică? (mai ales după postul anterior) 😛
    Dar, măcar aşa, de dragul aparenţei, o să-ţi spun că NU eşti. Pe de altă parte, nici nenea cu commentul nu-i chiar deraiat, dacă stăm puţin şi analizăm starea societăţii din ziua de azi, putem doar spune că, din păcate, “he just goes with the herd”. Dacă ne uităm un pic în jur, observăm la tot pasul că aproape fiecare persoană are păreri care, în concepţia proprie, sunt echivalente cu nişte adevăruri general valabile. Axiome, care va să zică. Aşa că un “sunteţi naspa rau de tot” mi se pare doar că se potriveşte în tipar. E părerea lui. A lui, ăla superiorul. Cel ce stabileşte unde e gaura la covrig.
    PS. Pamflet, da? Oricum, e clar că nenea e oarecum superios. La urma urmei, nu-i uşor să te scobeşti în nas cu degetele de la picioare. Că-mi închipui a fi o chestie caracteristică superioritaţii lui. Şi cred că_chiar asta făcea în timp ce posta commentul ăla. Şi ţi-o înfipt degetul prea tare, şi s-o zgâriat pe creier.

  9. Nah. De ce nu pot edita commentul ălălalt? Că trebuia să pun un “pentru că” undeva în fraza “Pe de altă parte, nici nenea cu commentul nu-i chiar deraiat, dacă stăm puţin şi analizăm starea societăţii din ziua de azi, putem doar spune că, din păcate, “he just goes with the herd”.”

  10. N-o sa inteleg niciodata asemenea iesiri si nici n-o sa imi mai bat capul.
    Urat, atat pot sa spun. Normal ca liber oricine sa isi aleaga preferintele, da’ de aici si pana la a arunca cu c*cat in altii…

  11. nu mai poate sa isi zica omul oful ca ii si sarinti in cap. de ce nu incercati sa il intelegeti? mai mult NU poate.sa aruncam cu pietre in el pentru ca a gresit? sa arunce acela care se stie fara vina (vorba replicii mult mai cunoscute – cel fara de pacat sa arunce primul).
    nu toti au fost inzestrati de la nastere cu acel bun simt, nu toti au inteles ce anume inseamna “cei 7 ani de acasa”, dar poate nu e vina lor, poate ca nu a existat nimeni care sa ii indrume catre “calea cea dreapta”.
    voi il judecati. cu ce drept? cu ce v-a gresit voua?a gresit fata de artistul respectiv si daca acesta are timp sa ia in seama toate aberatiile de pe net ar putea sa ii urmareasca adresa si sa il identifice cu o persoana reala inevitabil urmand un proces.
    tocmai de aceea si ei persista in prostia lor, ca le dati atentie. au parte de mai multa atentie decat cineva care chiar o merita. ma intreb fata aceea, Alina care a luat medalie la judo sau pe unde a participat…de cata atentie a avut parte?
    peste tot se promoveaza incultura si violenta. frate sunt atatea lucruri bune care se intampla si merita aduse in discutie…din cate imi amintesc Alina a reusit sa ajunga si in finala la Dansez pentru tine. cati din cei care abereaza pe net sunt in stare sa sustina faptul ca au participat la un concurs de dans?nu neaparat organizat de catre pro tv. si e un lucru asa frumos sa dansezi…

  12. daca ai o parere, oricare ar fi ea, buna, rea, ar fi normal s-o si motivezi. recte de ce spui asta. 1.2.3. etc. Motive. Sa arunci noroi pe cineva fara sa justifici e total egal cu zero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.