I Have Nothing

Whitney Houston

S-a mai dus un artist de valoare. S-a mai dus o VOCE.

Whitney Houston

Am rămas interzisă acum câteva minute, când ‘soarele, mereu la curent cu evenimentele, mi-a spus ‘ai auzit că a murit Whitney Houston?’.

Un exemplu clar de talent şi de voce, pentru că asta este clar: a avut ‘ţeavă’ cum nu au 99% dintre târfuliţele ieftine care acum fac ‘muzică’. Şi totuşi faima asta bruscă şi un nou stil de viaţă nu par uşor de ‘suportat’ de unii dintre cei care acced la ele. Încă o victimă a ‘balaurului’ celebrităţii. Încă un artist pop, care a scris istorie, dispare fizic dintre noi, pentru că spiritual şi profesional a apus de câţiva ani deja, din cauza drogurilor.

Am ascultat multe piese de ale ei prin juneţe, am prins Bodyguard şi chiar l-am văzut de câteva ori. Oricât nu ai fi pasionat de muzică pop, este imposibil să nu-i fi auzit piesele şi să nu apreciezi (dacă înţelegi ce înseamnă asta) o voce cum nu sunt multe.

Păcat.

14 Comments

 1. Rosca Liviu

  Eu nu am milă pentru ăştia care îşi fac rău cu mâna lor.
  Iar când nu-ţi poţi ţine în frâu propria ta viaţă, nu încerca să o influenţezi pe a altora. Prin muzică influenţezi ascultătorii. Ca persoană (nu cântăreaţă) pentru mine e zero.
  Degeaba ai voce dacă n-ai ce trebuie sus. Valabil şi pentru Amy Winehouse.

 2. Asta-i viața de artist: noaptea vesel, ziua trist… 🙁 – R.I.P: Whitney.

 3. Acum vreo 10 minute mi-a spus unchiul meu despre asta. Pana nu am verificat pe net nu am crezut. Pacat. O voce mare, prezenta scenica extraordinara, dar o viata haotica in ultimii ani.

 4. Shoptimist

  Era de asteptat tinand cont de stilul de viata din ultimii ani… RIP

  • Da si nu. Ar fi putut sa se redreseze. De fapt, a si incercat. Sunt multe pe care nu le stim. E usor sa vorbim de pe margine.

 5. mda..chiar a fost o persoana de valoare, azi am ascultat o gramada de melodii ale ei…

 6. Pacat de asa voce. Din pacate, banii si faima nu i-au fost deajuns. A trebut musai sa incerce si alte “mici” placeri ale vietii. Dumnezu sa o odihneasca.

 7. DOJO pe cuvant de onoare …inainte sa dea astia stirea ca a murit..vb cu Laura…prietena mea ..depsre ea ..si ascultam cateva melodii de ale ei..zi ziceam ….” ce fac drogurile ” din om…cand am auzit ca a murit…s-a zbarlit pielea pe mine!

 8. Pacat de vocea ei, ca si de alte voci care au disparut din diverse cauze…

  RIP Whitney Houston

  • pavel eu pana acum cativa ani stiam ca este o “negresa” atat, dar ii ascultam muzica, in schimb, in zilele noastre tot mai greu gasesti voci si nu “imagine”.

 9. este o lectie de viata pt toti…ca sa vedem unde te poate duce depndenta de droguri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.