Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

I Have Nothing

S-a mai dus un artist de valoare. S-a mai dus o VOCE.

Whitney Houston

Am rămas interzisă acum câteva minute, când ‘soarele, mereu la curent cu evenimentele, mi-a spus ‘ai auzit că a murit Whitney Houston?’.

Un exemplu clar de talent şi de voce, pentru că asta este clar: a avut ‘ţeavă’ cum nu au 99% dintre târfuliţele ieftine care acum fac ‘muzică’. Şi totuşi faima asta bruscă şi un nou stil de viaţă nu par uşor de ‘suportat’ de unii dintre cei care acced la ele. Încă o victimă a ‘balaurului’ celebrităţii. Încă un artist pop, care a scris istorie, dispare fizic dintre noi, pentru că spiritual şi profesional a apus de câţiva ani deja, din cauza drogurilor.

Am ascultat multe piese de ale ei prin juneţe, am prins Bodyguard şi chiar l-am văzut de câteva ori. Oricât nu ai fi pasionat de muzică pop, este imposibil să nu-i fi auzit piesele şi să nu apreciezi (dacă înţelegi ce înseamnă asta) o voce cum nu sunt multe.

Păcat.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. Eu nu am milă pentru ăştia care îşi fac rău cu mâna lor.
    Iar când nu-ţi poţi ţine în frâu propria ta viaţă, nu încerca să o influenţezi pe a altora. Prin muzică influenţezi ascultătorii. Ca persoană (nu cântăreaţă) pentru mine e zero.
    Degeaba ai voce dacă n-ai ce trebuie sus. Valabil şi pentru Amy Winehouse.

  2. Acum vreo 10 minute mi-a spus unchiul meu despre asta. Pana nu am verificat pe net nu am crezut. Pacat. O voce mare, prezenta scenica extraordinara, dar o viata haotica in ultimii ani.

    • Da si nu. Ar fi putut sa se redreseze. De fapt, a si incercat. Sunt multe pe care nu le stim. E usor sa vorbim de pe margine.

  3. Pacat de asa voce. Din pacate, banii si faima nu i-au fost deajuns. A trebut musai sa incerce si alte “mici” placeri ale vietii. Dumnezu sa o odihneasca.

  4. DOJO pe cuvant de onoare …inainte sa dea astia stirea ca a murit..vb cu Laura…prietena mea ..depsre ea ..si ascultam cateva melodii de ale ei..zi ziceam ….” ce fac drogurile ” din om…cand am auzit ca a murit…s-a zbarlit pielea pe mine!

    • pavel eu pana acum cativa ani stiam ca este o “negresa” atat, dar ii ascultam muzica, in schimb, in zilele noastre tot mai greu gasesti voci si nu “imagine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.