Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Alo? Politia Rutiera? As dori o pizza

Aproape ca asa s-a intamplat.

In fiecare seara sun la Politia Rutiera pentru a afla radarele in Timisoara. Si aproape in fiecare seara sun dupa o pizza. M-am plans sus si tare acum cateva minute ca nu pot manca pizza (e prea tare pentru dintii mei sensibilizati dupa vizita la ortodont), asa ca iau niste paste.

Si m-am pus la telefon si cu capul in nori am format un numar.

“Da, politia rutiera” am auzit. Il cunosc pe domnul in cauza, ca il stresez des cu radarele. Ups. Bine ca nu am apucat sa ii cer Paste Carbonara, ca si el ma stie. Probabil ca in viata mea nu as mai primi radarele 😀

Partea buna este ca am luat lista de radare (asa ca-s pregatita) si nu am spus tampenii. Partea si mai buna este ca dupa aia am sunat si la 3+1 si in 40 de minute imi aduc the food.

Vorba aia .. “gura bate fundul” 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Vai de mine ce terorista esti ! Eu unul nu m-am gandit sa sun in fiecare zi la politie dupa vreo lista de radare … pe de alta parte, bine le faci ! In Bucuresti insa nu cred ca mi-ar merge faza asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.