Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Plasele de la Kaufland .. o mare plasa

Cred ca in seara asta se lasa cu o vizita la Kaufi .. sau maine seara. Niste bani de aruncat pe fereastra, dar deh, tre’ sa mancam bine, ca de trait traim mancane-ar base.

Problema cea mare nu este ce cumperi sau cat costa (oricum faci apoplexie la casa) ci modul in care iti duci produsele macar pana la masina.

Plasele de Kaufland par a fi din panza de paianjen .. cu toate ca am inteles ca “materialul”  in cauza poate fi chiar foarte dur, daca se stie ce si cum .. plasele de la Kaufland sunt o crima.

Nu imi place sa merg cu alta plasa, ca doar se gasesc acolo, dar problema cea mare este ca mai bine iau o papornita din aia de rafie decat minunile in cauza. Am  incercat si faza “more is better” (am cumparat plasa mai groasa, cica mai rezistenta), care s-a rupt si ea pe bani mai multi insa …

Concluzia scurta: plasele Kaufland sunt o mare plasa ..

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. mai bine vii cu plasa ta de acasa (sacosa), asa nu mai ai probleme ca se va rupe, nu te costa nimic si pe deasupra e ECOLOGICA.

  2. Sunt facute inteligente … daca ai observat tu … sunt mai mult lipite toritile de la sacosa. Eu am fost sa-mi cumpar niste caiete … vreo 10/20 de caiete studentesti si imi era frica cu o sacosa din aia ca nu cumva sa raman cu o singura toarta.

  3. Cele mai bune de la kaufland sunt alea care fosnesc, mai mici, mai plastice nu cauciucate … sa nu iei din alea mari ca nu sunt bune decat pentru hartie igienica.

    In alea de zic eu pui destul de mult, mie nu mi s’au rupt niciodata alea!

    Eventul cumperi pe drum spre kauf o plasa la 1 RON din aia neagra si mare … tine lejer 10kg

  4. mmda… mi s-a intamplat de o tona de ori sa mi se rupa plasa. Acum, ori iau plase mici, ori mai multe dinalea mari, pe care le “umplu” doar pe jumatate, daca nu pe un sfert… ca sa fiu sigura ca rezista 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.