Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Am fo’ un pic ocupata

Bănuiţi probabil că, dacă nu postez într-o zi, probabil am neşte chestii pe cap. Exact.

Sunt în plin lucru pe situl unui client şi de cam o săptămână ‘buchisesc’ la un nou forum. Minunata comunitate se cheamă Top-Community.com şi se doreşte a fi o locaţie pentru bloggeri şi administratori de forum. ‘Of cors mai hors’ că se pot discuta şi alte daravele de webmastering, dar ăsta este ‘focusul’ să zic aşa.

Pe piaţa ‘enternaţională’ există în acest moment un ‘jucător’ uriaş The Admin Zone şi nişte greuceni ceva mai mici, unii chiar penibili. Deci este loc de înfipt să zic aşa. Consider deci că e un mic ‘vid’, ce tre’ umplut. Şi, dacă tot am vândut anul trecut forumul de webmasteri, era clar că mă plictisesc al naibii de mult.

Cu prilejul ăsta testez un nou script (XenForo), deloc prost aş spune, şi mă distrez din nou cu o comunitate ce abia începe. Am primit deja ajutor de la copiii mei de pe învăţăm.net, săru’mâna, aşa că începe să se mişte destul de mişto. Probabil în câteva săptămâni va avea nişte statistici mai decente.

Probabil vă gândiţi că am înnebunit să fac un forum pe engleză, când se simte nevoia în România de un forum de blogging, ideea este că învăţăm oricum are categorie pentru asta şi o căruţă de oameni experimentaţi, deci era redundant. Punem la socoteală faptul că piaţa publicitară în Ro este cum este şi ajungem la concluzia că într-o baltă mai mare sunt şi mai multe undiţe de care să ne prindem.

Dacă doriţi să vă ‘şlefuiţi’ calităţile de blogger şi să discutaţi cu oameni de peste tot din lume, vă foarte şi cu drag invit pe forum. Tre’ doar să ştiţi un pic de engleză. Dacă nu, puteţi veni pe învăţăm, că acolo scriem în limba Luceafărului 🙂

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

  1. Dojo, fată, apăi eu engleza ştiu că am făcut vreo 16 ani la şcoala plus că umblu cu lunile prin lume, dar, din româneasca din postul tău, n-am înţeles decât că eşti ocupată cu o chestie. Ş’atât ! Sper totuşi că ce-ai scris tu acolo e de bine !?!

    • Deci nu se mai poate asa. Tre’ sa te fortam sa faci blog, ca se duce naibii atata potential. Uff 😀

  2. Eu sunt curios cat de reusit e board-ul XenForo, desi tinand cont ca in proiect sunt implicati o parte din oamenii ce au facut vBulletin poate pe aceasta noua platforma vor repara greselile facute in vBulletin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.