Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Am racit

Dupa ce m-am dat in stamba cu tot felul de urari de happy new year, se pare ca 2008 mi-a dat un aconto pentru lucrurile frumoase ce mi se vor intampla: am racit.

Imi trag nasul de ieri, am un sul din ala mare de “stergare” din alea de hartie (chiar sper sa nu il folosesc pe tot), ma ustura gatul, mi-e scarba de ceaiul de tei deja.

Misto de tot ..

In alta ordine de idei in TM a nins. Este frumos, am vazut copiii jucandu-se in zapada, parintii tragand voiniceste de sanii. Mi-as dori mai multa zapada, pentru ca si pustii astia sa stie ce ierni aveam odata. Sa vina rosii in fata de la frig si prea multa zapada frecata de obraji, uzi de transpiratie, cu ochii stralucind de bucuria de a fi petrecut atat de bine.

Hai 2008, da-le un pic de zapada (nu prea multa, ca sunt si probleme din cauza ei), dar macar asa .. cat sa stie si ei cum ne-am jucat noi odata

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

15 Comments

  1. Şi la noi a nins dar acum seara s-a oprit..Vreau să mai ningă în noaptea asta şi chiar şi mâine 🙁

  2. Zapada asta proaspat cazuta mi-a amintit de copilarie.Sper sa tina cat mai mult,spre deliciul copiilor din noi.

  3. la Buc inca mai ninge, sper sa nu se opreasca. Mi-e dor de zapada multa. Si la vara sper sa prind o ploaie calda ca in alti ani:D.

  4. Multumesc 🙂

    Am baut ceai (doamne cat urasc ceaiurile), am tras cu Paracetamol, momentan e ceva mai bine. Oricum mentin medicatia, ca altfel nu mai trece ..

  5. Voi in loc sa ii urati lui Dojo insanatosire grabnica va laudati ca a nins si la voi >:P

    Sper sa te faci bine Dojo 🙂 Imi aduc si eu aminte cand eram mai mic si ma duceam la tara sa ma trag cu sania, era super fain, dar acuma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.